torstai 25. maaliskuuta 2010

Kuuhun ja takaisin

Alla oleva Jaanan tuoma eilinen treeni oli aivan huikeata menoa.


Tehtiin ensin tummat 1-13. Nuusku meni pätkän varsin mukavasti, kunhan vain kykenin vekkaamaan sitä hieman ennen kolmoshyppyä. Ilman vekkiä A-este imi Nuuskua vahvasti puoleensa. Loppu meni muistaakseni ilman kommelluksia.

Rapsukalla sama pätkä oli niin sähäkkä. Keppien haku oli aivan ilmiömäisen upea, kylläpä silmä lepäsi ja ohjaaja lähti onnesta lentoon. Lento lurpahti kuitenkin aikamoiseksi kanan lehahdukseksi, koska jostain syystä Rapsu tuli toistuvasti toiseksi viimeisestä välistä ulos. Ilmiö oli aika hassu, koska jos menin saman kohdan keppien oikeaa puolta, pujotteli R loppuun. Jos mentiin kepit päinvastaisesta suunnasta, pujotteli Rapsu loppuun olin minä kummalla puolella tahansa. Mutta putken suuntaan mentäessä se ei kyennyt tekemään loppuun asti, ei sitten millään. Jaana kyttäsi vieressä teenkö minä siinä jotain, mutta en tehnyt mitään näkyvää. Tosin Rapsun kohdallahan riittää pelkkä ajatus ;) Eikä se edes hakenut sitä putkea vaan tuli viereeni hillumaan. Saatiin siihen lopulta jokunen kelvollinen toisto, mutta treeniä vaatii vastaava kohta. Loppu oli hienoa menoa.

Toisena pätkänä mentiin vihreät 1-12. Nuusku piti survoa putkeen 5, puomi oli liian huokutteleva. Otin Nuuskun hypyllä 7 keppien puoleisen siivekkeen kautta, hyvin toimi. Jostain syystä putken 11 jälkeen Nuusku kääntyi aina aasta poispäin vaikka olisin laittanut sen putkeen siten, että jäin itse putken yläpuolelle. Mielenkiintoista, mutta tämä ilmeni melkeinpä kaikilla koirilla. Kokonaisuus oli ihan passelia Nuuskua.

Rapsu oli tällä pätkällä erityisiä ohjauskuvia edellyttävä ohjus. Putkeen viisi sain Rapsun ainoastaan ottamalla sen vasemmalla kädellä hypyn neljä yli itseni vasemmalle puolelle ja vippaamalla sen putkeen. Rapsuttimen pyörittelin seiskalta kasille hyppyjen 6 ja 7 välistä ja simpsakasti se siitä tulikin. Yllättäen putken 9 hakeminen oli Rapsulle haastavaa, R meni siitä toistuvasi ohi ja kuikki vieressä nakottavaa treeniin kuulumatonta keinua. Jos tein valssin hypyn ja putken väliin, R sujahti putkeen, mutta valssi siihen väliin tuntui kiireiseltä ja ontuvalta, joten pitää näköjään treenata keinun vieressä olevaan putkeen lähetyksiä.

Oikein oli hilpeät treenit. Rapsutin kykeni molemmilla pätkillä hienosti irtoamaan sekä pysymään hallussa, joten lupaavalta vaikuttaa. Nuusku oli oma itsensä, hitusen venkoileva, mutta kuitenkin lapasessa, joten lauantain kisoissa on varmasti hauskaa.

Ei kommentteja: