torstai 25. maaliskuuta 2010

Projekti keskitysleiriläisestä sumoksi jatkuu

Rapsukan verikoetulokset saapuivat tänään. Kaikki arvot paljastuivat hyviksi, joten haima, maksa, munuaiset, ohutsuoli jne. ovat kunnossa eikä ravinnonimeytymisessä pitäisi olla ongelmaa. Johtopäätöksenä on, että mitään vikaa ei virallisesti ole vaikka koira näyttääkin Auschwitzin asukkaalta.

Terveen papereista huolimatta tosiasia on se, että Rapsuliinin iho on surkeassa kunnossa, kuiva ja näppyläinen sekä laihuus on silminnähtävää ja käsinkosketeltavaa. Karva on hiekkapaperia, olematonta ja irtoilee tuppoina.

Senpä vuoksi tavoitteena on edelleen Rapsun lihotus kolmen ruuan taktiikalla. Kun paino alkaa nousta normaaliksi, voidaan koettaa paluuta kahteen muonituskertaan. Ihoa lähdetään korjaamaan Dermoscent Spot-onin avulla, koska jotain ongelmaa Rapsun rasvahappojen imeytymisen kanssa tällä hetkellä on vaikka mitään varsinaista vaivaa ei löydykään. Täsmätuotteella koetetaan saada rasvahappojen hyöty heti sinne minne pitääkin. Toivotaan, että paluu normaaliin tapahtuu pian.

Laitanpa nämä arvot tähän esille, jos jonkun mussukka on samoilla arvoilla saanut diagnoosiksi jonkin mystisen laihuustaudin, jonka korjaamiseen on pienet niksit niin voipi sitten vinkata minullekin.

2 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Hieno juttu, että verikokeista ei löytynyt mitään hälyttävää! Miten paljon Rapsu nyt sitten kaikkiaan on laihtunut entiseen nähden?

Susunkin lihotuskuuri jatkuu vaan... Luut vain kumisee ja kolisee, vaikka rasvaa ja sapuskaa yleensäkin lykkäisi kuppiin kahmalokaupalla. Noo, eiköhän tuossa iässä vähän honkkeli saa olla. Etenkin, kun turkki kiiltää ja kaikki muukin on reilassa.

Rapsuja Rapsulle :)

Heidi kirjoitti...

Harvoin Rapsu puntariin pääsee, kun sormituntumalla olen tottunut painoa tarkkailemaan, joten en osaa tarkalleen sanoa mistä paino lähti tippumaan, mutta eläinlääkärimittausten välillä se laihtui toista kiloa mikä on paljon koiralle, jolla ei ole koskaan ollut yhtään ylimääräistä läskiä. Kummallisinta oli siis se, että se laihtui vaikka söi enemmän kuin koskaan, kaksinkertaisesti normaaliin nähden.

Onneksi tuo viimeisen kolmen viikon lihotuskuuri on tuonut puoli kiloa takaisin, mutta ei se ole tarpeeksi ja tuo ihon ja turkin kunto on ihan kamala. Nyt kylkiluiden päällä kuitenkin tuntuu hieman jotain muutakin kuin nahka, joten jospa se tuosta kunnon syöttöporsaaksi vielä muuttuu.

Helpottavaa tosiaan on, että mitään vikaa ei löytynyt vaikka toisaalta jäi vaivaamaan, että mistä moinen nopea painonlasku johtui, koska eihän tuo missään nimessä normaalia ole ollut.

Susuhan on vielä kasvuiässä, sehän saa olla vaikka minkälainen ruikelo ilman huolen häivää :)