tiistai 15. kesäkuuta 2010

Pikkupupun diagnoosi

Nuuskupupuliini sai tänään diagnoosin tilastaan ja se oli hieman ikävämpi mihin olin varautunut, mutta ei onneksi toivoton. Nuuskun tukiranka on kunnossa, mutta ongelmia on edelleen lannealueella. Lig latum revähdysten vuoksi Nuusku sai uuden kipulääkekuurin, ohjelmaan lisää fysioterapiaa sekä lomapäiviä koko kesäksi. Tosin loma ei ehkä ole parasta lomaa Nuuskun mielestä, koska käytännössä kaikki kiva on kiellettyä. Ei saa juosta eikä leikkiä, ei riekkua eikä temmeltää, ei hyppiä eikä pomppia, ei noutaa vedestä tai vepeltää agilitysta nyt puhumattakaan. Onneksi Nuusku saa syödä, pötkötellä ja jolkotella keveitä sekä tasaisia lenkkejä. Kunhan olo tuosta kohenee niin ohjelmaa voi lisätä rauhalliset metsälenkit, mutta mitään ei saa treenata tai yhtään ei saa riehua koko kesänä.

Vähintään neljä viikkoa pelkkää lepoa. Tämä tarkoittaa tosiaan täyttä treenikieltoa joka ikisessä lajissa, koska ei Nuusku osaa treenatessaan käyttää muuta vaihdetta kuin täysillä. Ainoa kiva sallittu aktiviteetti on  uiminen, mutta sekin vain ja ainoastaan Nuuskun omasta aloitteesta. Mitään ei saa viskoa veteen ja siten Nuuskua kiihdyttää ja saada repimään kehoaan. Onneksi sohvaperunuus ei tule tuottamaan Nuuskulle ongelmia, sillä siitähän on kiva vetää lonkkaa. Tosin Rapsun treeneihin lähteminen luultavasti koskee sen sieluun ja sydämeen.

Koska Nuuskulta on kielletty kaikki nujuaminen, Rapsutin tarvitsee leikkikavereita kesäksi. Halukkaat voivat ilmoittautua! Hippastelevia pikkuapinoita tarvitaan aina.

9 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Toivotaan, että Nuusku kuntoutuu nopeasti kesälomansa aikana. Täällä olisi Rapsulle kaveriksi isonenäinen lönkyttelevä virtahepo.

Heidi kirjoitti...

Voisiko virtahepo lähteä joskus treenaamaan makauksia hörökorvan kanssa?

Satu kirjoitti...

Joo, se taitaa olla olla kummallekin tarpeen. Virtahepo on myös sopivaa kävelyseuraa toipilaalle, koska se ei ainakaan innosta ketään leikkimään ja riehumaan.

Heidi kirjoitti...

Oi, tuo onkin loistava idea viedä sukulaiset kahdestaan kävelylle. Saisi Nuuskukin jotain sisältöä elämäänsä, kun voisivat Topin kanssa pönöttää yhdessä.

Kaisa kirjoitti...

Toivotaan, että Nuuskutin paranee pian!
Ella ilmoittautuu leikkikaveriksi Rapsulle. Ja Aku kans. Ne ei kyllä oo pikkuapinoita, vaan koikkereita, mutta ehkä ne silti kelpaa.

Heidi kirjoitti...

Mie luulen, että Rapsu löytää apinan niiden sisältä, joten ne kelpaa.

Ninka kirjoitti...

myös vapiti-pyrri rínkeli-tädin kanssa ilmoittautuu rapsun ja heidin ulkoilutus joukkioon, tosin noi neidit ei osaa leikkiä, mutta iloiten muuten ulkoilee teidän kanssa :)

Riitta kirjoitti...

Zorrokin ilmoittautuu ihanaisen Rapsun lenkkeily/leikkikaveriksi :) Nuuskulle kovasti parantavia rapsutuksia!

Heidi kirjoitti...

Jee, kavereita riittää! Ihan parasta :)