lauantai 5. kesäkuuta 2010

Liian tarkat kirsut

Eilen illalla veretettyjen ja tänä aamuna ajettujen jälkien piti ratkaista kumpi punakuono lähtee viikon päästä olevaan mejäkokeeseen, mutta mokomat otukset jäljestivät molemmat niin mahtavan upeasti, että ei tuo mitään ratkaissut.

Kumpaisellakin oli L-kirjaimen muotoinen jälki, jossa oli yksi katkokulma ja toisella suoralla kaksi makausta sekä kaato. Rapsu jäljesti aivan hirveää vauhtia ja sain jarruttaa sitä koko ajan. Katkon työskentely oli niin pökerryttävän hienoa; vauhdikasta rengastusta ja jälki löytyi alle puolen minuutin. Makaukset Rapsutin otti myös näpsäkästi. Jäljestyksen jälkeen olin ihan, että jep, Rapsu lähtee kokeeseen.

Mutta sitten kaivettiin Nuusku esille ja huh huh! Aivan käsittämättömän tarkkaa, ripeää ja hallittua jäljestystä. Nupa eteni jäljen päällä kuin luotijuna. Katkon Nuusku selvitti hienosti, painoi ensin hieman eteenpäin ja sitten aloitti laajan rengastuksen, joka tuotti nopeasti tulosta. Todella tarkat makaukset :) Jäljestyksen jälkeen olin vakuuttunut, että Nuusku lähtee kokeeseen.

Tahtoo kaksi koepaikkaa. Molemmat ovat ihan liian hyviä jäämään rannalle :)

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Tää on vaikee! Lähdet kokeeseen kumman kanssa tahansa, kuitenkin ajattelet, että ehkä se toinen olisi sittenkin tehnyt paremmin. Paitsi jos se kokeeseen osallistuva tekee täydellisesti. Mutta hei, parempi noin, kuin että olisi kaksi huonoa joista valita ;)

- Katja -

Satu kirjoitti...

Pitäisiköhän Topi-hukan antaa oma paikkansa. Kyllä teillä on vaikeeta, kun olette kaikki niin hyviä kaikessa:)

Ninka kirjoitti...

Rapsuli koska Nuuskuli sai olla Vepetykki ;)

MVo kirjoitti...

Odota että joku peruu...tosin olis aika ihme ettei kukaan peruis, tosin muiden kokeissa tämä on sääntö, että joku peruu, meidän kokeessa se olisi poikkeus...