maanantai 14. kesäkuuta 2010

Nupsulipupsuli paranee

Nuuskutin voi jo paremmin. Nupatsu kävi tänään jälleen fysioterapiassa, jossa totesimme, että Nupan keho on alkanut palautumaan hyvin. Lihakset eivät ole enää kauttaaltaan kovat ja tärise koskettaessa vaan ovat suurimmaksi osaksi palautuneet hyvin ja kipupisteitä on enää paikoittain. Kipupisteet olivat lähinnä selässä ja lanne oli toipunut paremmin. Nyt Nuusku myös varaa painonsa tasaisesti molemmille puolille eikä enää makaa vain toisella lonkalla ja liiku köpötellen. Tosin välillä Nuusku välttää vasemman takajalan ojentamista. Nuusku sai mieluista laserhoitoa sekä hierontaa. Nautinnollista näytti olevan. Tänään on aloitettu myös kipulääkkeen vähentäminen.

Huomenna Nupatsuikkeli käy vielä eläinlääkärissä tutkimuksissa. Tällä hetkellä vointi on kovasti paranemaan päin ja vaikuttaa, että Nupsuliini kuntoutuu aikalailla entiselleen ja pääsee vielä hillumaan tykkäämiensä asioiden parissa, ainakin kevennetysti. Edelleen Nuuskis kuitenkin kulkee portaat kainalossa, viipottaa bäkkäri päällä sisällä ja käy ulkoilemassa kevyesti. Rasittaviin aktiviteetteihin sillä ei ole asiaa aikoihin, mutta nyt vaikuttaa siltä, että kuitenkin joskus on.

2 kommenttia:

Saara ja Viggo kirjoitti...

Paljon, paljon, paljon paranemistoivotuksia Nuuskulle!!!

Heidi kirjoitti...

Kiitos! Kauan toipuminen tulee kestämään, mutta eiköhän se vielä ennalleen tule.

Teille paljon, paljon, paljon tsemppiä viikonlopun koitokseen! Mie niin toivon, että saatte onnistuneet suoritukset ja hienoa menestystä. Fanitan ihan kympillä :)