lauantai 28. toukokuuta 2016

Rantaleijonat ja kisahirmu

Trio on viettänyt aikaa kesäduuneissaan maalarimestarin apulaisina ja muusina. Toisin kuin edellisen maalausprojektin aikana, tällä kertaa yksikään koirista ei ole vielä värjäytynyt, mutta vielähän tässä on aikaa seitsemän seinän verran. Mökillä retkotuksen vuoksi ei päädytty viikkotreeneihin, mutta kipaistiin Sisun kanssa joku aamu hallilla pikkuisen hurjastelemassa hyvää fiilistä ja siinä onnistuttiin paremmin kuin hyvin.

Tämän päivän aksakisat olivat, noh, semmoiset kotipaikkakunnan kisat. Ei kisapaikalle saavuttaessa minkäänmoista kisafiilistä, kun ajomatkaa on 5 min. Ajomatkalla perinteisesti tapahtuu virittäytyminen. Sain kuitenkin itselleni tsempattua työn ja tuskan kautta kisafiiliksen, mutta seuraavalla kerralla ajan suosiolla Kiteen kautta, niin pääsen helpommalla :D

Siinä se reppana on rataantutustumisessa ihan hyytynyt, kun ei tiedä mitä tekis. ©TiinaHiltunen

Starttiviivalle se kuitenkin yrittää tepastella tosissaan. ©TiinaHiltunen

Kisaradat olivat haastavat nopean koiran kanssa. Etenemislinjat eivät olleet loogisimmasta päästä ja omaa sijoittumista piti miettiä hartaasti, jotta ei törmää murmelinsa kanssa. Jos on valittava, niin valitsen mieluummin huonon kuin vaarallisen vaihtoehdon. Yhteistyöstä (tai sen puutteesta) huomasi, että kahdella ekalla radalla olin tosi epävarma omasta tekemisestäni, kun en ollut millään tavalla sinut ohjausvalintojeni ja valitsemattomuuksieni kanssa. Epävarmuuteni heijastui Sisuun, se kyseli  eikä edennyt tavallisella sykkeellä. Takertui silmieni asentoon ja sitä rataa. Viimeinen rata oli profiililtaan helpompi ja omat kuviot olivat selvät. Vapautunut kelpi painoi tukka tanassa ja tehtiin tosi hyvä rata. Jostain syystä parissa tiukassa siivekkeen kierrossa Sisu kuitenkin ryysi kiireissään riman ali, joten nappisuoritus kaatui niihin, mutta muutoin hyvä fiilis, hyvä meno ja siihen oli kiva lopettaa :)

©TiinaHiltunen

Uups, nyt jotain unohtui! ©TiinaHiltunen

©TiinaHiltunen

Jäähdyttelylenkeille saatiin seuraa Kisu-kultsusta, jonka seurasta Sisu nautti kovin. Tyypit vetivät hepulihippaa pitkin Kanervalan rytelikköä.

Ei kommentteja: