torstai 12. toukokuuta 2016

Purkkiloilla ja paanalla

Geohauva Raa Raa Rasputin valvoo kätkön etsintää.

Kauniit päivät ovat houkuttaneet rytelikköihin. Geohauvakolmikko on päässyt nuuskuttelemaan kätköjä uusiin, vanhoihin ja satunnaistuttuihin metsiin. Kätköillä lymyäinen sopii erityisesti seniorijaostolle, jolle lenkillä etenemä ei ole tärkein ja kätköjen etsiminen tuo mukavan tauon jolkotukseen. Se tekee hyvää myös junioriedustajalle, jolle etenemä on tärkein, mutta joutuukin himmaamaan.

Kotiutuneita kätköilijöitä kauhiasti väsyttää!

Keskiviikon aksoissa kirmattiin luukutusta vaihtoehtoisesti persjätöin tai takaaleikkauksin. Molemmat tuntuivat hyvältä, joskin vauhtibaanalla takaaleikkaus suureksi yllätyksekseni paremmalta. Kontaktin jälkeisessä tilanteessa sen sijaan molemmat vaihtoehdot aiheuttivat ohjaajalle pienen epämukavuusalueella notkumisen tunteen vaikka onnistuivatkin: persjätössä luotto kriteerissä pysymiseen on kateissa selän takana oloajan ja takaaleikkauksessa luotto omaan rytmitykseen on kateissa, koska noissa lohikäärme on tarkka ja siihen tarkkuuteen vastaaminen on haaste. Onnistuin, mutta vaati se kaiken ohjaajan kapasiteetin :P

Lisäksi koetettiin hurjan vaikeaa poispäinkääntöä puomilta pimeään putkeen ja onnistui, mutta meni kyllä kaikki ohjaajan kapasiteetti myös tähän tilanteeseen. Onneksi se oli kahden esteen treeni suorapalkalle :D Vaikeat keppikulmat olivat myös tarjolla, mutta ne skippasin, kun oli jo aivojen kuormitusta yhdelle kerralle ihan tarpeeksi.

Kivaa oli, Lupsu oli uljas! Lämmittelyt ja jäähdyttelyt rallattiin Pokan seurassa, hyvin sujui leikit ja hillumiset.

Ei kommentteja: