lauantai 21. toukokuuta 2016

Huikeet harkat, mahtavat metsäreissut, kuumottavat kisat

Tuolla menee tyyppejä rynkyt kainaloissa!

Tempaistiin Sisun kanssa ihan hurjat treenit keskiviikkona. Voi maailma millaiseen menoon sitä koiransa kanssa kykenee, kun vain uskaltaa :) Ja kiitollinen saapi olla koutsista, joka laittaa uskaltamaan. Kutakuinkin alla olevaa treenattiin.


Kakkonen linjakkaasti ristiin, neloselle peruspyöritys ja vaihtoehtoisena koetettiin myös niistopersjättöä, kuutoselle heitto, seiskalle vastaanottovalssi ja kasille japsi, kepeille leijeröinti, päällejuoksu (13), leijeröintiä enemmän (15-16), poispäinkääntö (20). Erityisen hauskaa oli, että pystyin Sisun ollessa kepeillä kirmaamaan päällejuoksuasemiin (13).

Kuhasalon kaunotar 1/3. Kaksi muuta tsekkaa nuotiota.

Kauniit ilmat ovat johdattaneet lenkkeilemään Jamiskalle, Pärnälle, Lykikselle ja Kuhasaloon. Pärnälle saatiin mukaan uusi kaverikin, Kukka-kultsu, mikä oli Sisulle oikein terapeuttista, koska siitä kultsut ovat epäilyttäviä. Kukallekin se räkytti ekat 100 m ja sen jälkeen reippailtiin puolitoista tuntia iloisesti yhdessä.

Kesämökki kutsui kolmikkoa viikolla. Kaksijalkaiset maalasi ja nelijalkaiset roudasivat leluja ja kalusivat luita. Hirveen rankkaa oli, kun sen jälkeen nukutti päivän pari. Seniorijaosto kävi alkuviikosta lihashuollossa; Nuusku osteopaatilla ja Rapsu fyssarilla. Nupalla oli rangassa ja kyljissä jäykkyyttä. Käsittelyn jälkeen se on kirmaillut taas ihan uudella elinvoimaisuudella. Rapsu sai uusintakerran, kun takaosassa oli työstettävää. Lienee nisäkasvainleikkauksen vaikutusta.

Sisun kanssa kipaistiin Kurkimäessa kisareissulla. Ekalle radalle tuli kiire ja itseni tuntien olisi pitänyt jäädä suosiolla pois. Oma takakireys näkyi Sisun suorituksessa ja aikamoista settiä vedettiin. Toinen rata sen sijaan oli aivan huikea! Ihan törkeän hyvää yhteistyötä ja millä intensiteetillä. Noh, toki mukaan lipsahti yksi ylimääräinen hyppy, kun lohikäärme irtosi (makeasti!!), mutta se ei fiilistä latistanut. Viimeinen rata oli myös erinomainen, mutta siinä jumitin vaikka olin suunnitellut liikkuvani, joten oli myöhässä ja liike vei Sisun putkeen hypyn sijaan. Mutta kaikkinensa oikein kiva reissu :)

Ei kommentteja: