lauantai 1. maaliskuuta 2008

Kerimäellä

Tänään teimme tripin Kerimäelle. Rapsu kävi pyörähtämässä ryhmänäyttelyn kehässä sillä välin kun Nuusku tutustui Kerimäen nähtävyyksiin. Rapsu käyttäytyi näyttelyssä mallikkaasti ja esitteli hampaat somasti vaikka ei viime lauantain jälkeen sitä harjoittelemaan ehdittykään. Paavo Mattila antoi Rapsulle arvosanaksi EH/1. Arvostelu: Hieman kevytpiirteinen narttu. Kevyt, hyvämallinen pää. Kaunis ilme ja kaula. Runko voisi olla voimakkaampi. Hyvät raajat. Hyvälaatuinen karva. Kantaa häntäänsä hyvin. Kevyet liikkeet. Miellyttävä luonne. Mattilalla Rapsu on käynyt aiemmin juniori-iässä ja silloinkin tuomari toivoi enemmän massaa ja kokoa. Kevyet liikkeet on uutta, en tiedä johtuiko ilmava liihottelu sitten liukkaasta alustasta vai onko Rapsulle kasvamassa siivet.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se alusta oli HIRVEÄ, jaskakin meni kylkimyyryä siellä kurvissa. No, vielä se viimonen serti rapsahtaa Rapsulle, juuri silloin kun sitä vähiten odottaa! Palataan astialle ja nähdään hallilla. Pia & co

Heidi kirjoitti...

Jep, kammottavahan se pohja oli. Eipähän meillä ole sen sertin kanssa kiirettä, jos joskus... Mukava nähdä Uuno tänään :)