sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Kisailemassa ja hierontakurssilla

Taas on hyvin agilitypainotteinen viikko takana. Alkuviikon pienryhmäagilityjen lisäksi tällä viikolla hypeltiin tolleriagilityssa. Rata oli simppeli ja Nuuskun kanssa treenasinkin siinä sivusuunnassa kaukaa ohjaamista. Rapsu veteli muutaman vauhtisuoran ja keppejä. Rapsu treenasi niukasti, koska tänään oli JoAn epäviralliset kisat ja nälkää piti säästää sinne. Kisat menivät Rapsulta todella hienosti. Möllirata meni puhtaasti ja nopeiten, joten voitto tuli. Kilpailevien radalla tuli kaksi "ohjaajan vitosta", sillä jätin kepeille menon ahtaaksi ja Rapsu meinasi mennä väärään väliin sekä hävitin koiran aalle mentäessä, joten tuli pientä sekoilua. Tulimme kuitenkin kolmansiksi. Rapsun menoon voi olla tyytyväinen sillä molemmat radat olivat haastavia eikä Rapsu tehnyt mitään omatoimisia mokia.

Agilitykisojen jälkeen suuntasimme tollereiden koirahierontakurssille. Heli opetti koirahieronnan peruspaketin ja nyt on sitten taidot hieroa huiskuhäntiä iltaisin. Rapsu oli hieronnassa todella väsynyt ja nukahti pariin otteeseen. Nuusku oli Hannelen käsiteltävänä ja alkujäykkyyden myötä suostui julkiseen hellyyteen, näytti jopa nauttivan.

Muuta viikkoon ei ole juuri mahtunut, lähinnä perinteistä jäällä tepastelua ja umpihankimetsälenkkeilyä. Rapsu on tosin harrastanut kuhertelua valloittavien shelttiurosten kanssa. Morris ja Elmo saivat tutustua Rapsun ihastuksen kohteena olemiseen. Ensi viikolla voisi koettaa treffailla kivoja koirakavereita ja viettää riehakkaita hetkiä.

Ei kommentteja: