sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Kisatauko = treeniä pukkaa

Meijän kaupunki.

Pikkukelpi aloitti viime viikolla juoksun, joten viikonloput vapautuivat. Kisareissujen sijaan ollaan nautiskeltu porukalla metsistä ja rannoista, pikkukoiran aksatreeneistä sekä trion mejätreeneistä. Rapsu on taantunut ihan pentutasolle, se laukkaa villisti ulkona ja leikkii hurjasti sisällä. Öisin on saanut herätä siihen, että muuan harmaakuono on kaivellut vinkuvat pehmolelut esille.

Nuusku Sammalmetsän Kuningatar.

Sisu poseeraa nohevana kannolla, taustalla Höytiäinen.

Rapsu ihailee Höytiäistä.

Mielenrauha.

Tiistaina jäätiin Sisun kanssa yövuoroon treenaamaan, koska koulutin illalla niin makoisan treenin (alla). Palasia kuvioista olin tehnyt ennakkoon, mutta pakko oli päästä kokeilemaan suunnittelemaani kokonaisuutta :) Alku etänä, jäin hypyn (3) vasemman puoleisen siivekkeen tuntumaan, siihen takaakierto + valssi, josta Sisu irtosi makeasti eteen hypylle (5), jolloin ehdin tekemään persjätön putken (6) jälkeen. Pystyin jäämään pituuden hukakoille, jolloin miulle jäi vallan luppoaikaa persjättöön. Samaan kohtaan pelitti myös viski (7). Huikeaa irtoamista tehtiin radan loppupäässä (16-19), jossa pystyin hillumaan hypyn (10, 19) alapuolella ja leijeröimään keinun sekä lähettämään etenä takaakiertoon (18). Aikas kivasti meiltä!

Öinen liitorata.

Jäähkälenkillä olikin sitten jännää, kun pimeässä hortoiltiin ilman valon valoa. Jotenkin en tajunnut, että illalla on pimeä ja kuvittelin, että kyllähän se silmä tottuu, kun tovin pimeässä vaeltaa, mutta ei se tottunut samassa tahdissa missä mielikuvitus lähti laukkaamaan. Mutta koska lämpistä ja jäähkistä ei tingitä, niin hortoiltiin sitten murhanäytelmän uhrin pelokkaassa roolissa.

Lähilenkkimaastoa.

Kuhasalon lampaat.

Keskiviikon aksat sisälsivät alla olevaa ihanuutta! Sisun mielestä ihanuus tosin alkoi jo lämppälenkillä, jolla törmättiin aina niin hurmaaviin pordersolliehin Brunoon ja Zarcoon, joita kiimainen Sisu sai liehitellä lämpimikseen. Jäähdyttelyllä rakkautta osoitettiin Uffelle, Jumpelle ja Simolle :)

©HeidiUtriainen, hyppy 3 oli 2 m lähempänä mutkaputkea (4, 17)

Kohtaan 11-15 koetin paria eri vaihtoehtoa. Ekassa päästin Sisun edelle ja jäin itse putken (15) etupuolelle pakkovalssaamaan. Hienosti irtosi kelpi hypylle (14) itse! Toisessa versioissa juoksin kääntämään hypylle (14) ja lähetin pimeään putkeen (15), joskin onnistuin sullomaan Sisun pariin otteeseen A-esteelle. Kohdassa 17-20 koutsi (ja mie...) meinasi kuolla nauruun, oli aikamoista räpellystä miulta, mutta hyvin se lopulta meni, kun aloin tekemään.

Perjantain aksat tempaistiin Taivaannastassa. Nurtsilla odotti auringon lisäksi hyvän mielen rata, johon lähdettiin ensin tekemään kisamainen veto ja sen jälkeen treenattiin. Noh, kisamainen veto oli tosiaan kisamainen, ihan armotonta räpellystä ja Sisu tosi kiinni kädessä. Juoksujen vaikutus? Osittain joo, mutta se ei selitä miun heikkoutta :D Saatiin treenattua hyvää settiä, tosin jäi kyllä paljon itsenäiseen treeniin. Läksyjä kasapäin! Jäähdyttettelylle saatiin Watin lisäksi seuraksi ihana Aada-kultsu, johon Sisu rakastui heti vaikka se olikin iso ja valkoinen. Toiset vaan on ihanampia kuin toiset :)

Lauantai olikin sitten mejäpäivä Satun ihanien aussieiden seurassa! Kolmikko pääsi nuuskuttelemaan riistarikkaaseen maastoon vedetyt jäljet ja kaikki tekivät mahdottoman hienoa työtä. Nuusku nuuskutteli omalla tarkalla seniorin arvokkuudellaan ja Rapsu viipotti silmät loistaen. Sisu nuuhki ansiokkaasti vaikean, monipuoliseen maastoon vedetyn jäljen. Olisi se koevalmis, mutta mistä vedetään motivaatio ohjaajalle raskaaseen koeviikonloppuun? Ihan mahdottomasti oli hirvikärpäsiäkin, hrrr.

Ei kommentteja: