sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Anorektinen kääpiökirahvi

Suuntasimme Rapsuttimen kanssa pitkästä aikaa näytelmiin. Tuusniemessä tollerit tuomaroi tiukkaa linjaa pitänyt Markku Santamäki. Rapsu arvosteltiin Erittäin Hyväksi ja ja avoimen luokan kolmenneksi.

Tässä tuomarin arvostelu:
Pienikokoinen, hoikassa kunnossa esitetty. Hyvä pää, pitkä kaula. Tasapainoisesti erittäin hyvin kulmautuneet raajat. Hyvä väritys ja liikkeet. Käyttäytyy luottavaisesti.

Jälleen Rapsu joutui mittauksen kohteeksi ja muutenkin se näytti suloisen pieneltä reppanalta muihin luokkansa narttuihin verrattuna. Kehäkäytös oli oikein kivaa; hampit näytettiin hilpeästi, ravi oli iloista ja seisominen eläväistä. Tyytyväinen olen Rapsun esiintymiseen, toki petrattavaa olisi, mutta se vaatisi jonkin verran treeniä eikä minua oikein innosta. Arvostelu on myös kaunis ja hyvin Rapsua kuvaava, mutta jos olisin tiennyt, että tuomari piti Rapsua laihana ruipelona, olisin kehoittanut tuomaria hipelöimään Rapsukan uhkeita reisilihaksia ja napakoita hauiksia. Ehkä se olisi sitten huomannut, että toisilla koirilla se massa kertyy muualle kuin uimarenkaaksi vyötärölle ;)

Ei kommentteja: