lauantai 19. joulukuuta 2009

Lunta, pakkasta, kavereita ja reeniä

Punaturkkiset pakkasen ystävät suuntasivat illalla treenaamaan kaikenlaisia leikkauksia, pääasiassa takaaleikkauksia, ja kertaamaan välistävetoja. Alla olevassa töherryksessä punaiset 1-5 (johon vaihdoinkin suoran putken aan tilalle, kun oli kovin paljon pakkasta) mentiin Mäntysalon treenissä oppimillani takaaleikkauksilla. Nuuskutin pyöri takaaleikkaukset varsin simpsakasti, mutta Rapsun kanssa sain olla tarkkana omien linjausten kanssa. Vedot ja vekkaukset piti osua kohdalleen just eikä melkein ja silloin Hapsutin tykitti upeasti. Mutta heti jos yritin ennakoida, niin Rapsulikin ennakoi. Koitin samaa pätkää myös Jenny Dammin valssi- ja takaaleikkausyhdistelmällä (tuo kuvion napsin joskus jostain CR:sta) ja molemmilla oli semmoisella ohjauksella paljon paremmat kurvit ja vauhti johtuen siitä, että se on minulle luontaisempi tapa huiskia radalla. Vihreät 1-5 oli pelkkää hurjastelua vailla sen suurempia kuvioita, ihan perusohjausta.

Alla olevalla pätkällä treenasin välistävetoja siten, että pidin aika reipasta etäisyyttä koiriin. Jäin hypyn 1 siivekelinjan taakse ja ohjasin välistävedot sieltä. Molemmat kestivät sivuttaisetäisyyden hyppyillä hyvin ja keppien aloituskin sujui simpsakasti.

Aamupäivällä Nuusku ja Rapsu pääsivät Akun ja Ellan kanssa pitkästä aikaa metsälenkille. Hiippailimme metsässä pari tuntia ja kuvia kuuraparroista löytyy Kaisan galleriasta. Alla muutama Kaisan ottama otos.


Ei kommentteja: