tiistai 2. huhtikuuta 2013

Siskot ja veli

Maanantaina keskeytin sairastamisen toviksi ja lähdettiin Sisun kanssa tapaamaan Arvo-veljeä ja Hekla-siskoa laumoineen. Toki paikalla oli myös Hinku-äiti Huumineen. Treffattiin Pärnällä, koska hallissa oli myös pientä treeniä tarjolla, mutta Sisun kanssa osallistuttiin ainoastaan pentutreffeihin, sillä treenaamaan minusta ei vielä ollut. Sisu oli aivan onnessaan saadessaan juosta viilettää pitkin järven jäätä, maita ja mantuja hyvässä seurassa ja kovin mielissäni olin minäkin. Alla muutama valikoitu otos Kristan ottamista kuvista sisaruskolmikosta. Aivan mahtiotoksia, niistä välittyy niin hyvin elämän riemukkuus ja riehakkuus!

Eini ja Arvo, Krista ja Hekla, mie ja Sisu.

Hännät on kiedottu yhteen...

  Kolmikko kiitää!

Ja liitää!

Siskokset, fiksut ja filmaattiset.

Pieni pentunen väsähti parhaimmasta päivästä pitkään aikaan niin kovin, että ilta meni raukeana nukkuessa ja luultavasti siitä johtuen kelpiä kutsui yövuoro huopatossutehtaalla. Pieni ystävä oli tuunannut tossut kesäkuntoon; kevyemmiksi ja ilmastoiduiksi. Onneksi Sisu ei ollut syönyt poistopalasia, tai oli se yrittänyt, mutta lopulta päätynyt oksentamaan huopapalaset kauniiksi kasaksi matolle.

Tehokas ilmastointi yhden tossun kärjessä ja toisen pohjassa. Lisäksi suuaukot on muotoiltu viimeisenpäälle.

Viime viikolla Nuusku ja Rapsu kävivät kimpassa Helillä. Nuuskusta se oli melkoisen pöyristyttävää, koska fysioterapiahan on Nuuskun ikioma harrastus, joten miksi ihmeessä Rapsutin piti raahata mukaan? Ja Rapsulla vielä aloitettiin, olisiko voinut päällikköä huonommin kohdella? No ei. Rapsun lihakset olivat pehmoiset ja hyvät, joten lisäkäyntejä ei kalenteriin merkattu. Rapsu jolkotteli myös rupeaman altaassa, jossa meillä oli aikomuksen käydä muutama kerta säännöllisesti oikean takajalan lihaksia vahvistamassa, mutta koska tälläkin kerralla Rapsun kävely altaassa oli ihmeellistä haarakäyntiä luovuttiin suunnitelmasta. Rapsua inhottaa housukarvojen kastuminen, joten Rapsutin ei omasta mielestään kykene liikkumaan altaassa normaalisti ja senpä vuoksi altaasta ei ole sille mitää hyötyä, koska raajojen liikeradat ovat väärät. Nuusku oli tähän päätökseen hyvin tyytyväinen, koska Rapsun altaaseen pääseminen se vasta Nuuskua korpesikin. Nuusku älämölötti ja koetti rynniä altaaseen mukaan huolimatta siitä, että se oli laitettu kiinni hyllyyn törttöilyn ennaltaehkäisemiseksi. No ajatus ei toiminut käytännössä, koska hylly tuli kivasti perässä... Rauha palasi hoitohuoneeseen Nuuskun päästessä asiakkaan rooliin, koska Rapsullehan jonottajan ja sivustaseuraajan rooli sopii hyvin. Sille riittä mukaan pääseminen, jollekin toiselle ainoastaan päätähteys. Nuuskutin otti hieronnastaan kaiken irti, nautiskeli tyytyväisenä. Nupalla oli pieniä jumeja, mutta ei pahoja vaan semmoisia, jotka aukenivat helposti.

Ei kommentteja: