torstai 27. toukokuuta 2010

Unista vepellystä

Kehnosti menneet treenit takaavat yleensä samaisesta aiheesta unet seuraavaksi yöksi. Niinpä viime yön treenasin nukkuessani vepen avoimen luokan liikkeitä Nuuskun kanssa ja oivalsin kuinka niitä liikkeitä olisi pitänyt lähteä harjoittelemaan.

Jotta muistaisin tämän ensi treeneissä, pitää se vallan ylös kirjoittaa. Veneestä hyppy ja veneen kuljetus rantaa pitää lähteä rakentamaan Nuuskun kanssa siten, että ensin heitän veneestä veteen kolmen metrin köyden, käsken Nuuskun loikata perään ja uida rantaan. Kunhan tätä tovi toistellaan ja luotetaan siihen, että Nupatsu tajuaa idean, voi köyden kiinnittää veneeseen, heittää sen veteen ja lähtettää Nuuskun perään. Tuolla pelkän köyden heitolla estetään Nuuskua kuvittelemasta, että se köysi tippui veneestä ja se pitäisi hiloa takaisin, koska alussa sen voi nakata hyvinkin kauas, jolloin siitä tulee pelkkä vesilelu. Tuo tyyli myös estää paremmin sen, että Nuusku alkaisi ottaa köydestä kiinni heti veneen läheltä.

Kahdella veneellä tehty veneen kuljetus pitää taas aloittaa hieman helpommin eli heittää köysi toisesta veneestä veteen ennen kuin Nupa on lähetetty matkaan, jolloin Nuusku tietää heti tehtävänsä eikä käy epäröimään matkalla ja miettimään mihin minä jäin. Jos se tietää veneestä hypätessään, että tuolla vedessä lilluu köysi sitä varten, niin varmasti uiminen on varmempaa.

Jep. Ensi viikolla, jos pääsisi testaamaan yöuniaan ihan hereillä.

Ei kommentteja: