sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Back in the Game

Tulihan se sieltä ja melkoisen kivasti tulikin. Päivän vepekokeen saldo ALO1, 99/100 pistettä ja kakkossijoitus. Tuloksellaan Nuusku sai siirron avoimeen luokkaan. Jee!

Ensimmäinen liike, veneestä hyppy, sujui totuttuun tapaan kommelluksitta. Pisteitä 25/25.

Toinen liike, esineen vienti, aiheutti aivan hirveää ahdistusta. Olin päättänyt, että liike pitää saada onnistumaan, koska virhe samassa liikkeessä kahtena peräkkäisenä koepäivänä johtaisi kuitenkin hirveään katastrofiin, jota pitäisi poistreenata vuosia. Siksipä avustajalle oli annettu ohjeeksi, että älä laske käskyjä, vaan ota vaikka -556 pistettä, kunhan saadaan se esine sinne veneelle. Lähetin Nuuskun veneelle ja heti meinasin saada sydänhalvauksen, sillä mitä tekee Nuusku? Käy pomppimaan esine suussa rannalla! Olen ihan, että ei ole todellista, minä lähden kotiin just nyt. Toivun aivohalvauksestani nopeasti ja saan käskytettyä täysin villiintyneen elukkani esine suussa veteen, mutta siihen kului jo neljä käskyä. Onneksi avustaja on loistavasti hereillä veneessä ja antaa lisäkäskyn Nuuskun uidessa venettä kohti juuri sillä hetkellä, kun Nuuskun korvat värähtävät siihen malliin, että Nuuskuttimen ikioma kuvio olisi ollut tulossa. Lisäkäsky saa kuitenkin Nupan pysymään oikeassa suunnitelmassa ja avustaja tukee sitä antamalla vielä pari käskyä. Nuusku vie esineen onnistuneesti veneelle ja pisteitä tulee 24/25, yksi ylimääräinen käsky verotti pisteen. Oli kyllä aivan voittajaolo tämän jälkeen ja aivan sama miten ne loput liikkeet menevät.

Loput liikkeet menivät täydellisesti. Sekä veneenhaku että hukkuvan pelastus sujuivat oppikirjamaisen kauniisti. Nuusku lähti molempiin täysillä rannasta, määrätietoisesti ja ilman mitään aikomustakaan säveltää liikkeisin hieman lisää jännitystä. Käskyjä jäi kehumiseen asti. Molemmista liikkeistä siis täydet pisteet.

Tarkempi koearvostelu

Rapsu hillui koepaikalla turistina eiliseen tapaan. Väliajalla Rapsu pääsi noutamaan ja uiskentelemaan sekä tutustumaan koepaikan lukuisiin nöffeihin.

2 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Aaltoja, aaltoja! Loiskuvat onnittelut vepekuningattarille!

Heidi kirjoitti...

Kiitos :)