torstai 20. toukokuuta 2010

Elinan opissa

Elinan treenin teemana oli linjaukset. Koska lämpötila oli melkoisen reippaasti plussan puolella, teimme alla olevan radan kahdessa osassa. Ensin linjailtiin 1-7 ja sitten 7-20.


Nuusku oli hirmuisissa fiiliksissä ja piti mukavaa mekkalaa lähtöviivalla. Vekkaus kakkoselle oli oikein napsakka, mutta jätin viennin putkelle hieman löpsöksi. Paremmalla asenteella kohta kulki upeasti. Neloselle tein niiston saadakseni Nuuskun kurvin tiukemmaksi. Samoin kutoselle tuli takaakiertoniistopersjättö ja sillä sain aivan makean etumatkan kepeille vientiin.

Rasputinin kanssa sama pätkä oli luonnollisesti helpompi, kun olin Nuuskuttimella sitä treenannut. Rapsu kääntyi niistolla tosi hyvin puomille. Takaakiertoon menin hirmuisen varovasti enkä tiedä mistä se johtui. Nehän ovat aina olleet Rapsun bravuuri, joten jotain hellehäiriötä päässäni vissiin. Rapsun kanssa takaakiertoniistopersjätöstä ei tullut yhtä luontevaa, koska jostain syystä en saanut mamoiluani kokonaan pois.

Vekki ja takaaleikkaus hypylle 9 meni molempien kanssa hyvin, joskin siinäkin Rapsu kääntyy aivan ilmiömäisen hienosti, kun ajoitan homman oikein. Osasin vekittää näppärästi myös hypylle 11. Nuusku sujahteli hienosti oikeaan putkenpäähän ja Rapsukin aluksi, mutta sitten jotenkin sössin toistoissa ja R paineli väärään päähän mihin se sitten tykitti lopussa jatkuvasti. Siis aivan koko ajan vaikka Elina jopa meni väärän putkenpään eteen seisomaan/ kyykkyyn, niin Rapsu vaan survoutui sisään...

Tuo 13 ja 14 oli minulle hankala. Hypyt eivät olleet samassa linjassa kuten kuvassa vaan hyppy 14 oli lähempänä puomia. Nuusku ei reagoinut hypyn 13 kääntöön yhtä hyvin kuin Rapsu ja molemmat onnistuin tunkemaan takaakiertoon hypylle 14. Siinä oli ennakointi ja valssi niin vaikeaa. Vekki hypylle 17 tuli kivasti ja myös hypylle 19. Miulla oli oikein mukavata. Linjaaminen on niin kivaa :)

Ei kommentteja: