sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Tolleritoimintaa tuiskun keskellä

Tämän päiväiseen tollereiden rally-tokoon osallistuminen osoitti aikamoista urheutta ja mielen lujuutta. Olisi aika vahvasti huvittanut jäädä mielluummin sisälle kuin sukeltaa tuonne lumimyrskyn keskelle, mutta Nuuskusta ja Rapsusta kaikki kelit ovat kivoja ja toisaalta treenatahan pitää joka säällä, jos ei koiranilmaa karttavaa ystävää halua... joten lähdimme treeneihin. Rohkeita ja säätä pelkäämättömiä olivat myös Topi & Mörkö ja Puntti.

Tällä kertaa meillä ei ollut liikkeenohjaustauluja mukana ja tokkopa ne olisivat tuossa kelissä paikallaan pysyneetkään saatikka olleet hautautumatta lumeen. Otimme liikkeitä yksittäisinä sekä liikkeenohjaajan avulla. Rallyssahan ei oikeasti ole liikkeenohjaajaa kuten tokossa vaan rataa mennään itsenäisesti kylttien mukaan, mutta olosuhteiden pakosta hieman muokkailimme sääntöjä... Sää oli niin kamala, että sormet jäätyivät palkatessa, joten kauaa emme treenanneet.

Nuusku rallyili omaan fanaattiseen nakit mulle tänne heti -tyyliinsä ja meininki oli aika, hmm, miten sen nyt kauniisti sanoisi... energistä? Rapsun meno oli maltillisempaa ja siitä näki, että tokoliikkeitä on treenattu Nuuskua huolellisemmin. Perusasento on niin paljon kauniimpi... Askartelin, kun en muutakaan sijaistoimintoa keksinyt, viikolla itselleni olohuonekäyttöön sopivat rallykyltit, pienet ja somat. Ja ruotsinkieliset kun en jaksanut rueta kääntämään. Löytyy itseasiassa täältä, jos muutkin kaipaavat sijaistoimintoja.

Rallyilyn jälkeen Nuusku ja Rapsu pääsivät vielä Topin ja Mörkön kanssa viipottamaan metsään ja Pyhäselän rantaan. Nuusku ja Topi olivat sitä mieltä, että uida voisi vaikka ranta olikin jäälauttoja täynnä. Topi oli lisäksi sitä mieltä, että Nuusku on ihana.

Aluetoimintaa riitti myös eiliselle, sillä olimme Nuuskun kanssa tolleriagilityssa. Rapsu ei ollut mukana, kun arvelin, että en vielä sitä hyppyytä ja juoksuta. "Repivä" liikunta saa odottaa ensi viikkoon. Nuusku treenasi irtoamista (video) ja pimeitä putkikulmia (video). Nuusku irtosi hyvin, mutta putkikulma oli hieman hakusessa. Varsin mallikkaasti meni kuitenkin, ottaen huomioon, että Nuusku on treenannut viikottaisessa pienryhmässään tänä syksynä kerran. Kivasti on tullut peräkkäin juoksut, selkävamma, kennelyskäkaranteeni... ja miun työesteet. Kiitos Sirkulle videoista ;) Aika tuskaista on katsoa omaa ohjaustaan videolta, mutta Nuuskaus liitää kauniisti :)

Huomenna päästään pitkästä aikaa Rapsun tokokurssille. Jee! Rapsu ei ole edistynyt sairaslomallaan tokon osalta, koska ei erityisesti treenattu. Rapsua kiinnosti silloin nukkuminen. Nuusku rakastaa tällä hetkellä metallinoutoa. Miusta olis ihana, jos se rakastaisi suoria perusasentoja ja tiivistä seuraamista ;)

Ei kommentteja: