keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Talvisia kuvia & video aamulenkiltä


Nuusku pellolla.


Rapsu ja maukas kanto.


Missä Nuuskun lumipallo luuraa?


Rapsu putsaa tassuja lumesta.


Nuusku ja lentävä lumi (ja pellosta pölähtävä Rapsu...)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Videonpätkä muistuttaa kyllä kummasti meidän lenkkejämme.. Topi The Aikuinen terhottaa koko ajan metrin säteellä 'heitäjotainheitäjotain!'-ilme naamallaan ja nuoriso eli Mörkö viilettää pitkin peltoja ja tekee välillä yllätyshyökkäyksiä pahaa-aavistamatonta Topia vastaan ;)

Olipa muuten kiva juttu Rapsu-mejämestarista Puskapostissa! Rapsulla on selvästikin hyvin korkeatasoisia ajatuksia kyseistä hommasta - ehkäpä se haluaisi kertoa muutamia pääpointtejaan myös Topille ja Mörkölle? :)

Anonyymi kirjoitti...

Rapsu!

Olit kiinnostavan jutun kirjoittanut Puskikseen. Sen lisäksi että olet erinomainen mejä-, vepe-, toko-, agi- ym. -koira sekä taskuvarkaiden ruhtinatar, olet myös terävä kynäniekka.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset, minustakin minä olen ihana ja taitava kaikessa :)

Anonyymi kirjoitti...

Arttu on HIRVEE KAUHEEN YLPEÄ tytöstään!! isästä polvi paranee! satakertaisesti! Kiitos Rapsu ja Heidi ja ihanaa joulun odotusta! -rekvuara-

Heidi kirjoitti...

Hyvää joulun odotusta Rekivaaraan! Rapsu ottaa iloisesti kaikki ylistykset vastaan ja sen mielestä kehut voisi muokata myös syötävään muotoon :)

Miusta tuo on kyllä ihan perusrekku, paitsi että huomattavasti muita maailman koiria huonotapaisempi ;) Isi sen sijaan on mahtava!