perjantai 28. maaliskuuta 2014

Ohhoh, se on rikki

Aamuaurinko herätti pienen Rapsu-koiran ja pieni Rapsu-koira herätti keskimittaa pidemmän Heidin. Mitäpä sitä muutakaan tekemään kuin suuntaamaan aamulenkille, treenaamaan ja nautinnollisen pitkälle jäähdyttelylenkille.

Hippaa Noljakan pellolla.

Treenilöissä Sisuskan kanssa humpsuteltiin ensin kolmen putken ja kolmen hypyn sikermässä peruspyörityksiä, linjauksia ja pakkovalsseja. Vähän (tai paljon…) oli ohjaaja kuutamolla ajoittain (tai koko ajan…) eikä juossut vaan hipsutteli, koetti peittää unohtamansa ratasuunnitelman toikkaroimalla hädissään jotain ja ne räjähtävät liikkeellelähdötkin loistivat poissaolollaan, mutta hei, muutaman hetken ohjaava käsi oli vispaamatta! Käsi edistyy, ehkä joskus 2028 saattaa tulla jopa kokonainen pätkä hallittua menoa! Ohjaajan pyöritykset oli hitusen laajoja, linjaukset myöhässä ja pakkovalssit ne vasta myöhässä olivatkin, mutta kukapa sitä olisi täydellinen saati tietäisi mitä tekee. Hienoa oli, että nyt pakkovalssit olivat Sisulle helppoa kauraa ja se osasi lähestyä hyppyjä siten, että sen ei tehnyt mieli ryysiä ali vaan joka kerta tahtoi tulla yli. Pyörityksiin se tuli hyvällä asenteella ja linjautui näpsäkästi. Kauheen etevä eläin. Alla treenivideota (katsominen omalla vastuulla ja kaikenlaisen palautteen antaminen on kielletty).

Aamuliitoa.

Paussin jälkeen oli tarkoitus ottaa puomia siten, että siihen yhdistettäisiin esteitä, mutta voi voi, puomi oli rikki. Ei ollut entisenlainen ei eikä siihen siten ollen päässyt mitään yhdistämään. Sisu lähti kovaa ja teki asenteella, mutta se megauljasloppu loisti poissaolollaan. Täpäkkääkin täpäkämmän pysähdyksen sijaan tuli joko a) jänisloikka (?!!??) tai b) istuminen (?!??). Palauteltiin palasiin ja jätettiin hautumaan. Saa nähdä milloin uskallan sen hauteesta kaivaa esiin. En ehkä ikinä.

Koska senioriosasto oli myös mukana, tarkoitus oli vetää niiden kanssa hieman tokoa, mutta ne halusivat aksata. Tehtiin sitten Nuuskuttimen kanssa putkia ja Rapsuttimen kanssa putkia sekä keppejä. Kylläpäs sydämestä kouraisi Rapelon pujotellessa, se oli niin kaunista! Kolmikko harrasti myös kimppa-aksaa mikä tosin piti lopettaa aika lyhyeen, kun näytti siltä, että tuloksena oli liikaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Kolme koiraa samassa putkessa ja kun viimeisenä sisäänmennyt tulee ekana ulos, ei kuulosta kauhean turvalliselta, ei. Humputuksen jälkeen suunnattiin Pärnän vaaroille nauttimaan auringosta ja metsän rauhasta, järvenjään kimmellyksestä ja heräävästä luonnosta. Jokainen päivä pitäisi aloittaa treenihallilla, ihan parasta tämmöinen.

2 kommenttia:

Maija, Kami ja Ledi kirjoitti...

Sisunenhan teki rataa kuin pieni (ihana) eläin! Hyvän
näköistä menoa!

Heidi kirjoitti...

Kiitos, ilmankos, koska se on pieni ihana eläin :)