maanantai 3. maaliskuuta 2014

Eläinkoe osa 2

Eilen liihotettiin Sisun kanssa pienen pienet iltalennot ennen koulutusvuoroani. Seuraksi saimme Ninkan retkueen ja viriteltiin halliin alla olevan oloinen treeni, jossa oli teemana pakkovalssi.


Vahvistin ensin muutaman kerran takaakierron ponnistuksen ihanuutta ja kiireettömyyden tuntua putki-hyppy-yhdistelmällä (4-5) ja virheettömästi tuo ajatus pelitti myös osana rataa. Hienosti napotti pikkukoira lähdössä, irtosi ylipitkään lähetykseen putkeen (3), kerrassaan mainiosti luki pakkovalssit (5, 7) ja ylitti rimat alittamisen sijaan. Tehtiin vain pari toistoa, koska minun piti pysyä levossa osteopaatin käsittelyn jäljiltä ja melkein pysyinkin, mutta hankalaahan se on olla tempautumatta vauhtiin mukaan, kun karvakuono tykittää sydämensä pohjasta ja seura on mitä parhainta. Mahdottoman hienot hyvän mielen treenit! 

Lisäksi jatkettiin eläinkoetta nimeltä kepit. Ensimmäisellä treenikerrallahan Sisulla oli neljä keppiä, joten ajattelin, että tällä toisella kerralla aloitetaan siitä ja lisätään kaksi keppiä, jos hyvältä näyttää. Näytti erinomaiselta ja päästiin vähentämään ohjuritkin alkupäässä yhteen ja loppupäässä kahteen. Ohjureiden korkeus oli niin alhaalla kuin mahdollista, koska Sisu pujottelee tosi matalana, joten ylempänä niillä ei olisi mitään merkitystä. Sisulla oli ihan mieletön draivi ja focus! Kerrassaan mainiosti etenee tämä eläinkoe, hyvä, että tuli aloitettua :)

Ei kommentteja: