sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Verta ja itikoita

Lenkkeilykausi keskeytyi mejätreenillä. Lähdimme Suskin kanssa eilen illalla vetämään jälkiä hyttysten iloksi. Rapsun jälki piilomerkattiin, jotta Suski sai leikkiä opasta. Jäljestä tuli L-kirjaimen muotoinen, molemmilla suorilla yhdet makaukset ja kulma.

Alunperin tarkoitus oli aloittaa aamupäivän treeni laukauksella, mutta koska mukana oli muuan puolivuotias jälkikoiran alku, jätettiin laukaus väliin, jotta ei tulisi liian montaa uutta ja jännittävää asiaa pienelle otukselle kerralla. Rapsu pääsi jäljelleen kolmantena ja oli aikas tohkeissaan. Alkumakauksen nuuhkaisu oli hätäinen, Rape olisi halunnut heti vauhdilla baanalle. Jäljestys oli tarkkaa ja ripeää, makausten merkkaus erinomaista ja kulma oli tarkka kuin mikä. Hirmuisen hienoa työtä eikä Rapelo lähtenyt tuulenpuuskiin mukaan. Toisella suoralla, hieman ennen kaatoa, Rapsu teki pienen tarkistuslenkin sivulle, mutta muutoin oli aikamoinen veturi.

Ensi viikolla onkin ohjelmassa yöjäljestystä (jee!) ja ajattelin vallan Nuuskunkin ottaa mukaan. Jonkun pienen pätkän saa sekin nuuskutella, kun ei minun sydän kestä katsella treeneistä poisjäävän surusilmiä.

Ei kommentteja: