perjantai 13. heinäkuuta 2012

Ukkoja! Nakkeja! Kivaa!

Otin itseäni niskasta kiinni ja sain raahattua meidät hakutreeneihin. Pitkästä aikaa, edellisestä kerrasta taitaa olla vuosi... Hakuilemaan lähti Rapsutin ja seuraksi saatiin Topi & Viiru, Puntti sekä setterit Veikko & Voitto.

Rapsuttimella oli kolme maalimiestä: ensimmäinen vasemmassa etukulmassa piilossa puiden takana, toinen oikealla takarajalla piilossa pressun alla ja kolmas puun alla piilossa lähellä vasenta takakulmaa. Kaikki olivat mönkineet piiloihinsa sillä välin, kun hain Rapsun, joten oli oikein mielenkiintoista nähdä miten Rapsu aikoisi treenit aloittaa, hoksaisiko tuo edes mistä lajista olisi kyse ;)

Hyvin hoksasi ja lähti kaikista lähetyksistä sammalet sinkoillen matkaan. Hirmuisen hienoa työtä teki kaikilla ukoilla, oikein olin tohkeissani ja ylpeä! Pressuakaan Rapsu ei yhtään epätöinyt vaan paahtoi pressun alla olevalle uhrille lujaa. Hyvin maistui palkatkin (milloinkapas ei...) ja ensimmäistä kertaa Rapsun treenejä seurannut Outi pääsi hämmästelemään pikkukoiran ahneutta. Mutta mitä ahneempi, sitä parempi :)

Tauosta huolimatta haku oli Rapsulle helppoa kuin polkupyörällä ajo sirkusapinalle. Maalimiesten piiloja voi siis jatkossa vaikeuttaa entisestään ja rullailmaisua opettaa ihan käytännössä, niin saadaan haastetta treeniin. Niin oli kivaa, että ihmettelen suuresti miksi tästä lajista taukoa on ollut.

Ei kommentteja: