keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Rapsu vie kuin viestinviejä

Olipas maailman parasta vepellystä tänään pikku Rapsuttimelta. Lähdettiin Helin kanssa ottamaan viennin pikatreenit ja kyllä kannatti. Ensi alkuun tuntumaa rantaa parilla veneen noudolla, jotka menivät hyvin. Joskin Rapsun veneenhakuun lähtemistyyli on varsin persoonallista koikkelehtimistä, mutta onneksi tyylipisteitä ei jaeta.

Mutta se vienti. Ensimmäiseen vientiin lähetin Rapsun vedestä. Vettä noin nilkkaan asti ja tarkoituksenani oli kulkea mukana ainakin Rapsun uimasyvyyteen, jos ei pidemmällekin, koska uintiin siirtyminen esine suussa on ollut Rapsulle vaikeaa. Mutta mitä tekee minun Rapsuli? Ampaisee veneelle esine suussa, minun ei tarvitse liikkua askeltakaan vaan Rapsu kahlaa terhakkaasti uimasyvyyteen ja lähtee epäröimättä uimaan esineen kanssa vieden sen suoraviivaisesti veneeseen. Tästä huumaantuneena otan seuraavan viennin kokonaan rannalta ja sekin menee aivan täydellisesti. Kolmatta kertaa en uskaltanut ottaa, koska en olisi kestänyt epäonnistumista ;) Meni niin huikean upeasti! Tiedän kyllä, että toistoja pitää saada ja pidemmältä matkalta, mutta niitä mennään huomenna ottamaan. Mutta oikeasti, aivan vieras ranta eikä Helinkään kanssa olla vepeä ennen treenattu, joten vieraassa rannassa vieraalle vieminen loistokkaasti... Niin parasta.

Muuten ei olla tehty ihmeempiä. Toko on taas hautautunut johonkin, kun helteellä ei kiinnosta treenata muuta kuin vepeä. Uimassa ollaan käyty paljon, niin paljon, että Nuusku on muuttunut melkein merenneidoksi. Ellan kanssa on myös lenkkeilty ja riehuttu.

Ei kommentteja: