maanantai 5. heinäkuuta 2010

Normalisoitumista auringossa

Rapsun juoksut jatkuvat vaikka ne näyttivät kertaalleen jo loppuneen. Joten viikonlopun aktiviteetit eli agilitykisat Varkaudessa sekä Topran koulutus peruuntuivat. Olemmekin keskittyneet siihen minkä parhaiten osaamme eli hengailuun.

Nuuskuttimen yleisvointi on jo sen verran priimaa, että uskaltauduimme yhteislenkeille koirakavereiden kanssa. Akun ja Ellan kanssa viipotimme Jaamankankaalla eikä Nuuskulla ollut mitään ongelmaa hiimailla perässä. Tasaista maastoa tasaiseen tahtiin. Rapsu intoutui hieman leikkimään Akun kanssa, mutta pääasiassa Rapsu keskittyi tyrkkyttämään itseään Akulle. Tämä oli aika mielenkiintoista, koska ikinä koskaan aiemmin kumpikaan ei ole tyrkyttänyt itseään yhtään kenellekään, joten tulipahan nähtyä moinen ilmiö.

Topi, Mörkön ja Susun kanssa lenkkeilimme Pyhäselän rantapolkuja ja koirat pääsivät ohessa myös uimaan. Nuusku veteli kahdeksikkoaan pitkin järveä, oli niin onnellinen. Rapsuhan ei juuri ui, jos sille ei heitetä mitään, ja koska mitään ei voi heittää Nuuskun ollessa paikalla, harjoittelimme Rapsun kanssa herkuttelua vedessä. Hellettä oli niin rutkasti, että pikkukoira piti lahjoa uimaan. Tällä reissulla Nuusku intoutui hieman riekkumaan rantakivillä, koska vesi nyt vaan on niin ihanaa. Onneksi se riekkui sopivissa rajoissa eikä kipeytynyt jälkeenpäin. Rapsu ei koettanut tyrkyttää itseään Topille tai Mörkölle. Ilmeisesti vain koikkeri kelpaa.

Lisäksi Nuusku ja Rapsu ovat viettäneet kokonaisia rantalomapäiviä. Ulkona aamusta iltaan, ohjelmassa pelkkää uimista ja grillausta. No Rapsulla myös uimapatjalla makaamista ja auringonottoa. Yllätyksekseni Nuuskukin löysi auringonlämmön ilon ja asettautui uimapatjalle masu kohti taivasta, sulki silmät ja otti unet.

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Rapsu haistaa jo kaukaa, että Topilla ja Mörköllä ei ole geenit ihan priimaa!