keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Kisaläksyt kuntoon

Viikkotreenissä humpattiin kuntoon Oulun kisojen kootut läksyt eli ohjaukset putkien jälkeen. Kisaradalla olin pakotettu muutamissa paikoissa takaaohjaukseen, joten pakotin itseni niihin nytkin vaikka tuolla estesijoittelulla olisin ehkä ehtinyt jossain kohdin edellekin.


Takaaohjaukset vippaus (4), poispäinkäännös (8) ja takaaleikkaus (12, 26, 34) sujuivat nyt sutjakammin kuin kisoissa. Putkien jälkeen ei ollut ongelmaa, mutta edelleen kontaktin jälkeinen ohjaus (26) oli aika tuskainen. Pakotin itseni pakkovalsseihin (2, 10) japsien sijaan ja pyörivät ihan ok. Myös putkien jälkeiset suoraan etenemiset (16, 19) onnistuivat ilman nykimisiä.

Tänään isointa haastetta tuottivat odotettu ja yllättävä kohta. Odotin, että keppien (23) lopetus lähelle seinää olisi vaikea ja sitä se olikin. Saatiin siihen kuitenkin hyviä palkattuja toistoja, joissa vaihtoehtoisesti joko leijeröin hypyt (10, 24) tai jäin muurin (22) taakse lähetykseen. Silti vaatii vielä paljon vahvistusta, että Sisu tekee pujottelun täysillä kohti seinää, jos en ole mukana tukemassa. Yllättävää sen sijaan oli, että A-este (25) hävisi putkelle toistuvasti. Sinne sujahti avotunneliin pikkukelpi hujauksessa vaikka putki-kontakti-erottelu on ollut asia, johon olen voinut luottaa 120%, mutta nyt ei ihan lähtenyt. Ei auttanut vaikka otin minkälaista ohjauslinjaa, mutta auttoi, kun purettiin kohta palasiin. Lohikäärme oli myös yllättävän lennokkaalla tuulella, en ollut osannut rataa piirtäessäni saati siihen tutustuessani ajatella muutamia kaarratuspaikkoja, sitä sai välillä vallan virvelöidä!

Ei kommentteja: