keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Tiistaitreenit

Tiistaina pentuagilityssa jatkettiin agilityihmeisiin tutustumista. Uutuutena esiteltiin takaakierto. Pentunen lähetettiin siivekkeen taakse lelulle ja siitä sitten kutsuttiin hypyn yli leikkimään joko perusohjauksella tai valssilla. Sisun kanssa toimi paremmin lähetys siivekkeen taakse niin, että lelu oli minulla. Kun siivekkeen kierto (1) sujui, lisättiin perään suora putki (2), jonka jälkeen tuli heittopalkka. Oikein oli pätevä pikkukelpi.


Toisella kierroksella tutustuttiin kokonaiseen puomiin. Nousu- ja laskuosuudet olivat Sisulle tuttuja, joten ne suklaamurunen eteni nopeasti, mutta suoralla osuudella oli vähän jännempää, koska se oli uusi paikka korkealla yläilmoissa. Sisu kuitenkin rohkelikkona muuttui reippaammaksi toistojen myötä ja loppuun saatiin aivan superonnistuminen.

Lisäksi kuunneltiin keinun ääntä ensin pehmusteella vaimennettuna ja sen jälkeen ilman vaimennusta eikä pauke pentusta hetkauttanut mihinkään suuntaan vaan lihapullaa natustettiin hyvällä innolla. Äänen jälkeen otettiin hieman keinun liikettä, joka oli ehkä asteen verran jännää vaikka siinä se kiltisti nakotti heilumassa ja söi, mutta yritti kuitenkin hakea parempaa tasapainoa käymällä makuulle.

Keskiviikkona ei käytetty aivoja ollenkaan. Usein kolmikko tekee jotain pientä tokoa tai muuta höpöhommaa jokusen minuutin per päivä (enkä niitä jaksa edes muistiin päivitellä), mutta nyt tuli kaikkien aivoille ihan täysi vapaapäivä. Kohokohtana oli kimppalenkki Zorron ja Elenan kanssa Jaamankankaalla ja mukavaa siellä olikin.

Ei kommentteja: