keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Rokotuksilla

Sisu täytti eilen 12 viikkoa, joten tänään oli aiheellista suunnata eläinlääkäriin ensimmäisille rokotuksille. Pentu tepsutteli reippaasti sisään klinikalle, paikkahan oli tuttu pentutarkastuksesta ja kahvipapu oli mukana rokotusajan varauksessa, joten tämä oli käytännössä kolmas visiitti Martinan tiloihin. Pikkupaimen toivotettiin tervetulleeksi tulevaisuuden tottelevaisuusvaliona, joten pitänee alkaa treenaamaan ;) Sisu oli mahtavan reipas, tutki paikkoja innoissaan, seikkaili pöydällä reippaana, pusutteli eläinlääkärin silmät ja korvat ja häntä viuhui ristiin pyllyn kanssa. Kaikin puolin otus terve ja painoa oli jo 6,2 kg. Hienointa reissussa Sisun mielestä lienee kuitenkin tutkimuksen jälkeinen episodi, sillä Martina kysyi sopiiko, jos hän päästää omat pennut Sisun kaveriksi, joten Sisu sai rellestää kahden snautseri-ikätoverinsa kanssa ympäri klinikkaa :)

Eläinlääkäristä hurautettiin Musti & Mirriin pantaostoksille. Sisu sovitteli pantoja kuin kokenutkin shoppaaja ja sai hienon vadelmanpunaisen Hurtan pannan. Se yllään otus näyttää aivan Fazerin vadelmakarpalosuklaalta. Pitää vallan varoa, että en vahingossa syö sitä. Sisu viihtyi kaupassa, moikkasi iloisesti kaikki ihmiset ja valikoi mieleistään purtavaa itselleen ja kämppiksilleen.

Iltapäivällä kipaistiin Arvo-veljen kanssa tutustumassa lentoasemaan. Ajateltiin, että siellä saisi kivasti häiriötä kuulutuksista, ihmisistä, liikkuvista matkalaukkuhihnoista jne. Olisi varmaan saanut, jos oltaisiin hoksattu ajoittaa tulo siten, että siellä olisi tapahtunut jotain. Hiljaista oli asemalla, mutta oli se silti karvakaksikosta tutkimisen arvoinen ja mielenkiintoinen kohde. Lentsikoinnin jälkeen pentuset pääsivät painimaan ja rellestämään ja se oli hupaisaa se.

Ei kommentteja: