tiistai 19. helmikuuta 2013

Etevä liito-oravantyttönen

On hienon hieno, maailman paras agilityelukka miulla kasvamassa! Sisu pääsi tänään tuuraamaan Rapsua viikkotreeneihin ja voi maailma miten se oli etevä, edusti kämppistään antaumuksella. Sisusta kasvaa aivan mieletön liito-orava, reipas ja vikkelä kiituri. Kimmoisa kahvipapu viiletti siivekkeiden välistä namikupille (vihreät 1-2): Katja piti lähdössä, Ira oli palkkakupilla ja minä ohjasin (=juoksin) vierellä. Otettiin mutkaputkea erikseen ja sen jälkeen mutkaputkestä siivekkeiden välistä namikupille (punaiset 1-2) aiemmin mainitulla menetelmällä. Mahtielukka!


Lisäksi kehitystä viime kertaiseen hallikäyntiin oli siinä, että Sisu pystyi leikkimään vaikka hallissa haukuttiin :) Kelpi pystyi vaihtamaan lelua rukkaseen ja namiin ja palaamaan leluun ja... oli hieno! Treenin päätteeksi Sisu pääsi ulos leikkimään Hinku-äitin kanssa ja se jos mikä oli ihanaa, niin Sisusta kuin minustakin.

Viikonloppuna saimme viehkoa seuraa jäälle, kun Zorro ja Elena lähtivät Nuuskun ja Sisun seuraksi ulkoilemaan. Käpöteltiin jäällä puolisen tuntia ja oli aivan ihanaa, kun ei tuullut yhtään. Olisi pitänyt olla eväät mukana. Elena ja Sisu leikkivät hieman ja koko porukka hillui hyvässä sovussa.

Horisontissa Zorro, Nuusku, Sisu ja etualalla Elena.

Rapsu on kivuton ja varaa oikealle takajalalleen. Olen kuitenkin kantanut sen ulos mennessä rappuset alas, jotta lonkkaan ei tule venyvää liikettä vaan se saa levätä rauhassa. Rapelo on sopeutunut ankeaan eloonsa, mutta ulkona tarpeidentekoreissuillaan se katsoo kaihoisasti kaukaisuuteen, tutuille lenkkireiteille ja näyttää säälittävältä. Sairasloman ekat päivät pidin Sisua ja Rapsua sisällä koiraportin eri puolilla, puoliskoja vaihdellen ja Nuusku tähditti sitä puoliskoa mitä milloin halusi. Nyt kun Rapsu on taas kivuton, on portti kotona ollessani auki ja Sisu on antanut Rapsulle hyvin toipumisrauhan. Sisu käy välillä mielistelemässä idoliaan ja Rapsun suhtautuessa siihen välinpitämättömästi, Sisu poistuu. Silloin, kun Rapsu osoittaa suopeuttaan ja Sisua hieman nuuskuttelee, Sisu hivuttautuu varovasti liki ja kaksikko pötköttelee vierekkäin, mutta hyvin Sisu malttaa olla riekkumatta Rapsun vieressä eikä siten ollen ole vahingossa tökkinyt Rapsun jalkaa. Rapsu on ottanut omalla toiminnallaan tilan haltuun ja Sisu kunnioittaa sitä.

Ei kommentteja: