keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Palelua pesiskentällä

Nämä on nyt ihan hurahtanut tokoon, joten nämä lähtivät pesiskentälle treenaamaan. Tai Nuusku lähti kera koikkereiden ja Rapsutin tuli porukkaan hieman myöhemmin. Pesiskentällä oli häiriötäkin kivasti, sillä joku ukkeli heitteli frisbeitä ihan urakalla (hyvä jottei päähän osunut) ja poikia pyöräili.

Aluksi reenittiin ruutua, joka piti lähteä palauttelemaan ihan alkeista, kun oli näköjään painunut ihan unholaan. Kosketusalustan kanssa Nuusku haki hyvin keskikohtaa, mutta minun pitäisi olla miljoona kertaa parempi naksuttaja, onnistuin naksuttamaan turhan usein ennen kuin Nuusku painoi alustaa. Ihme hötkyilyä esitin, joten oli parempi lopettaa hyvän sään aikana.

Metallikapulan noutoa otettiin pitkästä aikaa. Alussa otin semmoisella metallikapulalla, johon olin kieputellut jotain kangasta, jotta se tuntuisi kivemmalta, kun pakkasta oli. Nuusku toi sitä oikein mallikkaasti, tosin perusasentoon siirtyminen kamat suussa pitää rakentaa erikseen. Normimetallikapulalla palautusvauhti hieman hiipui, mutta siihenkin saatiin erinomaisia ja vauhdikkaita toistoja, kun lähdin itse liikkeelle, jolloin Nuuskulle tuli kiire palauttaa ja laukka onnistui.

Perusasennon ennakoimattomuuteen saatiin hyviä toistoja niin omana treeninään kuin paikkamakuussakin. Nuusku ennakoi ehkä yhden kerran kahdestakymmenestä, joten eteenpäin on menty. Ei ole kauaa, kun luvut olivat vielä toisinpäin. Kaukokäskyissä Nuuskulla oli ensin turhaa intoa ja se into näkyi eteenpäin valumisena, mutta päästyään keskittymiskykynsä ytimeen suoritti Nuusku oikein kaunista settiä. Tämä ei vaadi enää kuin pientä viilausta :)

Rapsun kanssa otettiin ihan vähän ruutua, joka Rapsun mielestä tarkoitti namien syömistä eikä se tainnut juuri ruutua edes huomata. Yllätyin Rapsun hienosta metallikapulan noudosta, ensin tuli "helpotettu kapula" ja sen jälkeen pari toistoa tavismetallikapulalla ja olipa kauniit. Paremmat kuin kangastetulla. Tykkäsin. Ehkä miun pitää rueta Rapsunkin kanssa tokoilemaan vaikka se onkin hieman simppeli eläin. Ehkäpä sekin oppisi, ainakin ne liikkeet mihin saadaan yhdistettyä vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Ei kommentteja: