lauantai 29. elokuuta 2009

Vepen sove läpi kirkkaasti

Nuusku osallistui tänään Kontiolahdella pidettyyn virallisen vesipelastuskokeen soveltuvuuskokeeseen. Koe meni erinomaisen hienosti, tulokseksi saatiin 97/100 pistettä, joten sove läpäistiin kirkkaasti :)

Veneestä hyppy ja uinti sujui Nuuskulle tyypilliseen tapaan varmasti. Täydet 25 p.

Esineen viennissä Nuusku lähti vauhdilla vientiin, kunnes yhtä'äkkiä epäröi, palasi hieman, mutta lopulta meni kuitenkin. Irroittaminen oli aika hupaisaa katseltavaa, sillä Nuusku piti esineestä tiukasti kiinni kunnes avustaja hoksasi sanoa, että kiitos. Täydet 25 pistettä.

Veneen nouto oli muuten täydellinen, mutta Nuusku ui maalilinjasta ohi yhdellä metrillä, joten siitä pisteen menetys. Saatiin siis 24 p.

Hukkuvan pelastaminen on Nuuskusta erityisen kivaa ja Nupa sinkosi rannasta vauhdilla. Valitettavasti Nuuskun kääntyessä rantaan päin hukkuvan käsi jäi jotenkin Nuuskun alle eikä Nuusku pystynyt uimaan, joten Nuusku korjasi otettaan ja toi hukkuvan hienosti perille. Otteen korjauksesta lähti kuitenkin kaksi pistettä, joten pistetitä saimme 23.

Tyytyväinen olen Nuuskun suorituksiin, joskin niihin jäi parantamisen varaa verrattuna treenisuorituksiin. Nuuskun innokas asenne, antaumuksellinen tolleri ulina ja pieni koko aiheuttavat aikamoista ihailua vepeilijöiden parissa. No eihän se ihan nöffi ole, mutta vähintään yhtä hyvä kuitenkin :)

Kuvia kokeesta lisäilen, kunhan niitä hyppysiini saan.

2 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Mahtavaa Nuuskutin! Tosin tämä oli jo etukäteen tiedossa, Nuusku on niiiin taitava oranssi mininöffi tollerin äänirasialla varustettuna :)

Heidi kirjoitti...

Kiitos, onhan se ihan mahtava otus :) Koepaikalla ei kenellekään jäänyt epäselväksi kuka on suoritusvuorossa Nuuskun ollessa rannalla. Ensi kesänä Topi ja Rapsu voi tehdä Nuuskulle seuraa kokeisiin, niin Nuuskun ei tarvitse ulista yksin :)