sunnuntai 2. elokuuta 2009

Iltamyöhänkoukeroita hieman



Ikinä koskaan ei olla tempaistu kahta treeniä samana päivänä, miusta se jo kuulostaakin oudolle, mutta koska otin otukset mukaan tolleriagilityyn, niin ajattelin samalla vaivalla ottaa vähän jotain pientä.

Aikomuksena oli tempaista lyhyt tekniikkakuvio, neliöidyt numerot 1-8, ja sitten vauhtisuora, pallerot 1-7 (paitsi että suunnitelmasta poiketen pussin 5 sijaan olikin suora putki). Tuossa tekniikkahommelissa ideana oli pikkuruiset vekkaukset, koiran nimen käyttö sekä ohjauskäden käyttö vartalon lähellä. Jenny Dammin treeni-idea on nyysitty uusimmasta Clean Runista 8/2009.

Nuuskun kanssa tämä päivän lisätreeni ei ollut ollenkaan hyvä idea. Nupatsupupatsulla oli niin paljon intoa tassuissa, että aivot eivät pysyneet mukana ollenkaan. Tekniikkakuviossa Nuusku vilkaisi hienoja vekkauksiani ja ohjaustani, mutta käänsi sitten katseen sinne minne halusi mennä ja veteli ihan omiaan. Hurmos oli niin suuri, että eipä siihen ollut paljoa sanomista. Vauhtisuora sentään sujui niinkuin piti.

Mutta Rapsu :) Oi, minun taiturini. Rapsu tykitti tekniset kuviot hirmu kyytiä ja kääntyili juuri kuten halusin. Tämä on putkihullulta Rapsulta niin upeaa, että ei voi olla iloisempi. Rapsulle sopii niin hyvin tämmöinen herkkä ennakoiva ohjaus. Vielä kun oppisin itse sitä oikeasti käyttämään. Vauhtisuora meni myös hyvin eikä Rapsussa näkynyt missään päivän aiemmat treenit. Ihmekoira.

Ei kommentteja: