keskiviikko 5. elokuuta 2009

Pelkkää pelleilyä - vepekurssi osa 9

Vesipelastuskurssin viimeisellä kerralla harjoiteltiin ensin hukkuvan pelastusta ja toiseksi liikkeeksi sai valita minkä halusi. Nuuskulla toisena liikkeenä oli vienti ja Rapsulla veneen haku.

Hukkuva pelastui molemmilla hyvin. Ensimmäisellä kerralla Nuusku kääntyi eri suuntaan kuin hukkuva oletti ja patukka joutui mahana alle, jolloin Nuusku korjasi otetta ja homma meni vähän pyörimiseksi ja Nuusku ajautui vinoon. Tämän vuoksi Nupatin rantautui ihan päin jorpakkoa. Nuusku, joka tähän mennessä on aina pelastanut hukkuvan suoraan minulle, halusi välttämättä kuskata hukkuvan vesikasviston läpi monta metriä maalilinjasta sivuun. Hieno homma. Uusintayrityksellä palautuskin onneksi onnistui, ja Nuusku toi hukkuvan rantaan sinne minne pitikin.

Rapsu epäröi hukkuvan pelastukseen lähtöä, koska Rapsu oli sitä mieltä, että tänään ei huvita kastella varpaita. Kahlasin Rapsun kanssa varpaat märäksi ja sen jälkeen hukkuva pelastuikin hienosti. Toisella kerralla Rapsu lähti reippaammin ja toi hukkuvan edelleen hienosti rantaan. Rapsu kannattaa näköjään uittaa ennen treenenjä, niin sitten ei tarvitse käydä mietiskelemään sitä varpaiden kastumista, kun ovat jo valmiiksi märät.

Nuuskun vienti ei pelannut ollenkaan. Vientihän on ollut Nuuskulle aina helppo ja kiva liike eikä siinä ole koskaan ollut mitään ongelmaa. Viimeksikin vienti koematkalla meni täysin nappiin. Tänään Nuusku ei lähtenyt vientiin ollenkaan vaan katsoi minua ilmeellä "paljonko maksat?", joten päätin lopettaa moisen pelleilyn siihen.

Rapsu nouti veneen oikein mallikkaasti. Otettiin pari toistoa ja Rapsu toi molemmilla kerroilla veneen suoraan minulle, joten onneksi edes jollain oli homma hallussa tänään.

Tämän päivän esitykset saivat minut epäilemään Nuuskun soveltuvuuskokeeseen osallistumista. Ennen tämän illan treenejä otus on ollut itse varmuus ja suoriutunut joka kerran tehtävistä moitteettomasti, mutta nyt ei pelannut mikään. Jos tuota tuuliviirimenoa alkaa ilmetä enemmän, niin siirrän soveltuvuuskokeeseen osallistumisaatokset ensi kesään.

3 kommenttia:

MVo kirjoitti...

Hukkuva oli täysin aloittelija ja ensikertalainen, joteska sorry vaan. Koirathan pelitti siitä huolimatta :)

satu kirjoitti...

Ja viennin vastaanottaja ihan täysi tumpelo!

Onneksi et Minna kuitenkaan oikeasti hukkunut, vaikka vellihousujen kuningas Topi-tötterö kovasti yritti.

Heidi kirjoitti...

Mie kyllä luulen, että hukkuvassa ja viennin vastaanottajassa ei ollut mitään vikaa :) Nuuskupuuskupalleroinen nyt vaan oli semmoisella fiiliksellä, että ei huvita, niin ei sitten huvita.