torstai 29. joulukuuta 2016

Rohkeeta luukutusta

Eilisillan viikkotreeneissä mennä humpsutettiin alla olevaa Linnojen treeniä (1-29). Ihan superhauskaa! Treenissä ei ollut erityisemmin ohjauskuviokikkailuja vaan sai vaan luukuttaa kovaa ja rohkeasti. Semmoinen hyvänmielen treeni :)

A-esteen tilalle laitettiin keinu, 
putki 35 oli nro 29, johon treeni loppui meidän osalta.

Tungin treeniin hieman läksyjä mukaan: leijeröinti (2), hirtto (7), takaakiertoon etälähetys kohdasta 6/13 (8), takaaohjaus (10), vedätys (11), takaaohjaus (13, 14) vaikka tähän nyt olisi edestä ohjaus ollut fiksumpaa mutta läksyt!, persjättö (17-18), takaaohjaus (19), leijeröinti (20-21),  poispäinkäännös (29).

Nykyään on hyvin hämmentävää, kun ehdin joka paikkaan. Sisun itsenäinen estetyöskentely on noussut huikealle tasolle antaen miulle uskomattomasti etumatkaa; voin lähettää Lupsun esteille kaukaa ja lähteä huitelemaan, Lupukka jää tekemään duuninsa ilman varmisteluja. Ihan parasta aksaa tämmönen!

Olohuonetreeneissä Sisun nenäkosketus käteen on edennyt niin kuin sen pienen älykön kanssa voikin olettaa eli hyvin. Vihjesanasta tällää kirsun käteen. Keston saaminen on vielä kesken, sen vahvistamisessa olen lähtökohtaisesti huono, mutta erinomainen tästä vielä tulee. Seniorijaostokin on päässyt treenaamaan ja hyvin tällätään kirsua käteen. Vihjesanaa en ole siihen liittänyt, kun mitäpä sitä kuuroille.

Nuuskutin nautiskeli lihashuollostaan ja selkä oli taas enemmän jumissa kuin aiemmin. Ei toki ole ihme pääkallokelien jälkeen. Se oli jumissa jo viimeksi, joten kolmen viikon huoltoväli on nyt tällä hetkellä kaksi viikkoa. Toivotaan, että superseniori palautuu aiempaan kuntoonsa pian. Sisällä sankarittar pukeutuu Back on Trackin verkkoloimeen lämpöhoidon toimivuuden toivossa. Metsäpoluilla liikuttaessa Nuusku ei yhtään jumiselta vaikuta vaan viipottaa keulassa häntä vipattaen. Kotona se ei kuitenkaan enää niin innokkaasti loiki sohvalle tai sängylle vaan ensin katsellaan etsii palvelijaa nostamaan ja jos sitä ei löydy, niin loikkaa vasta sitten. Nuuskun iloksi innokkaat palvelijat kyllä rientävät toteuttamaan toiveet heti ne huomattuaan.

Raipeliini puolestaan kutisee pitkästä aikaa. Ainoa muutos elossa on biotiinilisä ruokavaliossa, joten ilmeisesti siitä pitää luopua. Se otettiin mukaan vahvistamaan onnettomia hampaita, mutta eihän sitä voi syöttää, jos toinen saa siitä syyhyn. Ien on toipunut hammasleikkauksesta hyvin eikä sitä tarvitse enää ottaa elossa mitenkään huomioon.

Ei kommentteja: