perjantai 16. joulukuuta 2016

Läksylöitä

Kipaistiin Sisun kanssa testaamassa erilaisia ohjausvaihtoehtoja viikkoradalle (alla). Hyvin sujui pakkovalssit (4, 13, 29), saksalainen (8) tai vaihtoehtoisesti backlap (8), leijeröinti (10), persjätöt eri versioissa eri paikoissa (10-11, 11-12, 13-14), rohkeat takaakiertoon (14, 19, 22, 25) lähetykset sekä hirtto (16), joka on muuttunut yhdeksi lempiohjauksekseni. Oli superhauskaa eikä kieltoja tullut millään ohjauksella :)

Viikkoradalle ymppäsin eurooppalaisia vaikutteita
höystettynä Sisun läksyillä.

Itsenäisiä keinulle ja puomille etenemisiä pitää kuitenkin treenata enemmän. Keinu oli ok vaikka jäin taakse, mutta ei niin hyvä kuin vedätettäessä. Puomi oli selkeästi hitaampi, Sisu alkoi ennakoida tulevaa käännöstä ja hölläsi kaasujalkaa laskuosuudella. Meni kyllä haluttuun kohtaan, mutta puuttui sama raivo kuin vedätettäessä.

Lisäksi otettiin muutama toisto putkihäiriötä kepeillä (alla). Punainen treeni oli ihan nakinpala, Sisu ei välittänyt putkihoukutuksista pätkääkään vaan suoritti kepit virheettömästi uljaalla asenteella. Vihreässä sen sijaan keppien lähestyminen kuvassa vasemmalta oli vaikea, siinä Lupsu veti pari ekaa lähetystä ylempään putkeen. Sen näki jo lähetysvaiheessa, että ensimmäisenä olevan esteen imu on valtaisa, kun tyyppi siirsi katseen koko ajan kepeistä takaisin ylempään putkeen. Sen sijaan oikealta lähestyminen oli helppo nakki, kepit oli lähin este, joten ei siinä tarvinnut miettiä putken ihanuutta, kun pääsi olemaan "eka, eka, eka keppilöillä!".

Itsenäiset pujottelun lopetukset ja aloitukset putkihäiriöllä.
Mie (katkoviivan linja) lähdin liikkeelle vasta, kun Lupsu oli kepeillä.

Ei kommentteja: