torstai 8. joulukuuta 2016

Pumppukontrolli ja läksyt

Rapsu Harmaahapsu kävi tänään Kirsillä kontrollikäynnillä. Hapsuttimen sydän kuulostaa vahvemmalta kuin ennen lääkitystä ja tämä tulos ei yllättänyt, koska virtaa Rapsussa riittää ihan höpönä. Meininki on lähempänä Sisua kuin Nuuskua. Veriarvot olivat myös priimaa. Yllätyksekseni (ja suureksi häpeäkseni) Rapsun kidasta löytyi jälleen haljennut takahammas. En ollut sitä huomannut vaikka on varmasti ollut kipeä. Maanantaina Rapsutin pääsee (tai ehkä Rapsun mielestä joutuu...) hampaanpoistoleikkaukseen.

Keskiviikon treeneissä vahvistin Sisun hyppy-putki-erottelua ja takaakiertoihin lähtöä. Nyt on päästy Sisun kanssa siihen vaiheeseen, että takaakiertoihin lähtö toimii vaikka miten hankalalla putkihäiriöllä ja putkeen hirttokin toimii vaikka hyppy nakottaa vieressä.

Hyppy-putki-erottelu, ohjausvihjeiden vahvistus.
Molemmat puolet, vuorotellen kolmosena takaakierto/ putki, ohjaaja hilluu ruudukolla.

Lisäksi treenattiin viskileikkausta parilla hypyllä ja palkkana oli puomi. Sisu lähtee viskeihin hyvin, mutta ei juurikaan kestä niissä minun onnetonta rytmitystä. Päälle rynnimällä saan lukituksen purkautumaan, mutta tilaa antavalla rytmityksellä pikkukoira suoriutuu ohjauksesta tyylikkäästi. Sisun mielestä päälle rynnimistä on kaikki alle neljän metrin läheisyys, joten siinä on vielä hieman hiomista, että saadaan omaa tilaa vähän pienemmäksi, koska aina sitä tilaa ei ole.

Ei kommentteja: