tiistai 27. joulukuuta 2016

Juhlavuoden tontut

Tänä vuonna meillä vietettiin monenlaisia 10-vuotisjuhlia. Rakkaan yhdistyksemme 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi trio poseerasi joulun tonttukuvansa joulunpunaisessa juhlavuoden edustushikipannassa (ohjaajan, toim. huom.).

Nuusku-tonttu starttasi ekan agilitykisansa 10-vuotta sitten.

Ensimmäisenä itseoikeutetusti ensimmäinen! Kulunut vuosi oli minun ja Nuuskun agilitykisauran aloituksen 10-vuotisjuhlavuosi. Joalainen Nuusku-tonttu tepasteli ensimmäistä kertaa agilitykisojen lähtöviivalle 7.10.2006 ja edusti yhdistystään tyylikkäästi: ensimmäisestä startista nollavoitto!

Rapsu-tonttu täytti tänä vuonna 10-vuotta.

Toisena tietysti Rapsu-tonttu, joka on nautiskellut maailman ihmeistä reilun kuukauden 10-vuotiasta yhdistystään kauemmin. Kulunut vuosi oli Rapsuttimen 10-vuotisjuhlavuosi ja sitä juhlittiin antaumuksella läpi vuoden. Rapsu Harmaahapsu on hyvässä eläkeläisiskussa ja toivottavasti juhlii JoA:n kanssa 20-vuotisjuhlia vuonna 2026.

Sisu-tonttu, joka on täyden kympin otus.

Kolmantena, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, joalaiseksi syntynyt Sisu-tonttu, täyden kympin otus, jonka tavoitteena jokaisessa tehtävässä ei ole pelkästään 10 pisteen saavuttaminen vaan myös lohikäärmemerkki. Toisen polven joalaisena se on kyllästetty aineksilla, joita huippu-urheilijalta edellytetään. Pikku lohikäärmeeltä ei lopu potku, moottori ei simahda, virta ei vähene, asenne ei hyydy, hommista ei luisteta vaan kaikki tehdään täysillä, aina, oikein ja loppuun asti. Lupsu haluaa olla eka, ei kymmenes :P

Ei kommentteja: