sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Erilaista treenaamista

Pitkiin aikoihin ei olla päästy viikkotreeneihin vaan ollaan käyty hallilla itsekseen täsmäteeman kanssa. On ollut ihan superhauskaa keskittyä vain ja ainoastaan pikkulohikäärmeeseen ja toteuttaa kiireettömästi juuri meille suunniteltu harjoitus. Mielentila on Sisulla pysynyt täydellisen, Sisun mielentila heijastuu miun tekemiseen (liikkumisen rohkeus) ja miun hyvä mielentila vahvistaa Sisun mielentilaa ja... positiivinen noidankehä on valmis. Viimeisen kuukauden aikana meidän tekemiseen on tullut hieno rauha ja sillä en tarkoita rauhallista etenemistä vaan harmoniaa yhteistyössä. Huikea fiilis!

Viime valmennuksen jälkeen on käyty treenimässä putkeen lähetyksiä ulkokautta yksittäisenä esteenä  ja nyt lähetykset pelittää kuudesta metristä ilman apuja, hyvin hakee. Lisäsin haastetta laittamalla esteitä sekaan ja tällä hetkellä Lupsu hakee putken ulkokautta ohjauksessa niin hyppyluukutusten kuin kontaktienkin jälkeen :) Ei pyörähdä eikä juokse päin putkea. Aikas kivasti! Vaatii toki vielä vahvistusta ja paljon, mutta tosi mielissäni oon siitä, että onnistuu ilman, että miun tarttee keksiä siihen mitään ihmeellisyyksiä. Lisäksi on vahvistettu itsenäisiä hypyille ja takaakierroille irtoamisia sekä kontaktien itsenäisyyttä.

Eilen osallistuttiin Sisun kanssa Henkan koulutukseen ja ilahduin kovasti huomatessani meidän kehityksen. Sisu kulki ihan törkeän hyvin ja pystyttiin tekemään tämän hetken tavoitteen mukaisia virheettömiä 10 esteen pätkiä aivan jäätävällä tavalla :)

©HenriNygren

Treeneissä on niin hauskaa, että tuskin maltan odottaa päästä testaamaan homman toimivuutta kisaradoilla. Tällä hetkellä kahvipapu petailee sisällä pesäkoloja sinne sun tänne, joten kunhan synnytys on takana, painellaan kisakentille. Siihen asti tehdään antaumuksella läksyjä, koska tuleva emous unohtuu heti, kun treenivermeet kaivetaan esille.

Ei kommentteja: