lauantai 29. lokakuuta 2016

Edistys on parhautta

Aivan huikea valmennus taas takana! Huolella tehdyt läksyt siivittivät meidän menoa uusiin sfääreihin; oma ohjaus oli paljon rohkeampaa ja Sisu hoiti tonttinsa upeasti. Aivan järisyttävä ero meidän molempien menossa, jos vertaa ekan ja tokan valmennuksen videoita! En varmistellut vaan annoin Sisun tehdä virheet (lue: kiellot), jos oli tehdäkseen, mutta ei se juurikaan tehnyt vaikka treeni kuhisi potentiaalisia kohtia, kiitos systemaattisen suhtautumisen kieltoihin sekä rohkeamman ohjauksen tuoman oikea-aikaisemman rytmin. Kontakteilla vedätyksissä tuli muutama huono suoritus toisin kuin oman hallin treeneissä, mutta kaikki toistot olivat kuitenkin 1000000 x parempia kuin kaksi viikkoa sitten.

Samalla Kuopion reissulla piipahdettiin ystäväni luona kylässä ja mielenkiinnolla odotin Sisun reaktiota talouden kissalaumaan. Odotusten mukaisesti kissat lymysivät piilossa, mutta kiinnostuneena Sisu kisujen hajuja nuuskutteli ja olisi lähtenyt tarkempiinkin tutkimuksiin, jos olisi saanut luvan. Se osoitti positiivista kiinnostusta, ei sellaista kuten tollerikaksikko, jonka mielestä kuollut kissa on paras kissa. Sisu joutui kuitenkin tyytymään kissanruokien varastukseen ja luun nakerrukseen silmän alla.

Keskiviikko- ja perjantaiaamuina käytiin tekemässä läksyjä: hypylle irrotuksia, etälähetyksiä takaakiertoon, kontakteilla vedätyksiä ja ulkokautta putkeen lähetyksiä. Yksittäisinä esteinä tai osana pientä rataa, riippuen vähän mitä vahvistettiin. Erinomaiset läksykerrat ja on tuon otuksen kanssa vaan mukava treenata :) Humpsuteltiin myös pienellä tokotreenillä. Tokokurssi alkaa ensi viikolla, niin piti vähän verestellä. Semmoisia iloisia "lennän täysillä ja teen ilmassa pari loikkaa"-perusasentoja vahvistettiin :D

Seniorikaksikko voi hyvin. Koko kolmikko innostui kovin ensilumesta ja seniorikaksikko pettyi lumen vaihduttua vesikeliin. Toivottavasti pian tulee pakkaset!

Sisun uusi avaruusasu! 
Ensimmäinen takki, joka oikeasti istuu kuikelolle.

Ei kommentteja: