maanantai 21. marraskuuta 2016

Kisaveto ja parit treenit

Voi meitä, kun oltiin niin samalla radalla lauantaisissa seuramestaruuskisoissa! Kisaavien rata sisälsi mukavasti haasteita ja halusin heittää peliin saman rohkeuden kuin treeneissä. Kylläpä kannatti! Sisu tuli meille aiemmin vaikeisiin ohjauksiin törkeän hienosti, vitosesteen hirtto pelitti niin hienosti, että intouduin tuulettamaan ja uups, hyllytin kutoselle :D Sen jälkeen meno jatkui loistokkaasti. Ilman miun lapasesta lähtöä tulos olisi ollut vitonen, koska Sisulle lopun pimeä putkikulma oli haasteellinen. Muuten irtosi hypyille, kesti vedätykset kontakteilla ja eteni kaikin puolin mallikkaasti. Ja mikä hienointa, jäi lähtöön hipihiljaa.

Sunnuntain tokossa teemana oli ruutu ja kaukot. Molemmat on ollut joskus hyvällä mallilla, mutta ei näköjään enää. No ruudusta en ollut yllättynyt, kun sitä ei olla tehty aikoihin, mutta kaukoilla huvitellaan tasaisin väliajoin olohuoneessa. Ruudussa kelpi lähti kiertämään tötteröitä eli huomasi, että siivekkeen kiertoja on vahvistettu. Kun saatiin ajatus pois aksasta, niin alkoi löytymään jotain muistijälkeä ja saatiin muutama hyvä ruutuun lähetys jo melko kaukaa. Kaukot eivät kyllä palautuneet mieleen, tai onnistuu istu ja maahan, mutta jeesus sitä räpellystä! Ei pysynyt jalat paikoillaan eikä aivot eikä... Innoissaan se teki, ei siinä mitään, mutta pitänee hinkkailla antaumuksella kalsarikaukoja olohuoneessa ennen kuin niitä lähtee halliin tekemään.

Maanantain ihanuus oli valmennus Kuopiossa. Sanna oli koonnut radalle ihan huippuja vauhdikkaita kohtia, joissa Sisun piti irrota ja jäädä tekemään töitä itsekseen ja voi miten hienosti se tekikin! Hirtot sen sijaan olivat miulle tänään supervaikeita ajoittaa, kunnon ajoitukselle pelitti hienosti, mutta huonommalla Sisu heitti kiepin. Vahvistusta siis edelleen, omassa hallissa kieppejä ei ole enää näkynyt, mutta sehän ei riitä se.  Läksyksi tuli myös kepit putkihäiriössä, hirmuisen vaikea oli pujotella loppuun putken kuiskutuksessa. Samoin A-este vaatii vahvistusta korkeassa vireessä. Täältä löytyy hieman videomateriaalia treeneistä.

Ei kommentteja: