keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Riman ali... eikun yli!

Olipas eilen taas mahtitreenit! Sisun pentuaksassa teemana oli takaakierrot perusohjauksella (3, 7), sylikäännös (9) ja takaakierrot vastaanottovalssilla (11), ja kuten arvata saattaa, oli pikkukoira aivan täpinöissään. Nostin rimat neljäänkymppiin ja pieni insinöörin tytär huomasi tämän hurjan viiden senttimetrin korotuksen ja tuumasi, että hyvin mahtuu riman alta viipottamaan, täältä tullaan! Pari palkattua toistoa hypylle ja sen jälkeen ei ollut mitään ongelmaa. Alla sinnepäin ratapiirros.


Takaakierrot sujuivat Sisulta aivan superhienosti ja olenhan mie sitä siivekkeen ja puiden ympäri kieputellutkin. Myös sylkkärit olivat vallan upeita, mutta niihin tarvitsen itse kyllä vielä sen miljoona toistoa alle ennen kuin ne rupeavat tuntumaan ohjauksilta, joita valitsisin, jos on vara valita jotain muuta. Mutta pitää ne opetella, tiedän tiedän...

Pussia tehtiin aluksi yksittäin ja sitten putken kautta, hyvin sujui toistot. Loppuun otettiin myös puomille toistoja ja siinä  oli alussa vaikeuksia, kun puomi oli aivan eri paikassa kuin ennen. Se mokoma nakotti väliaidan vieressä ja Sisusta oli todella ahdistavaa mennä puomia niin lähellä aitaa, kun aidan toisella puolella oli muita treenaamassa. Yritti se ja saatiin jokunen räpellys niin, että mie juoksin pumin ja aidan välissä, mutta silmäkulmasta se tarkkaili koko ajan muita eikä halunnut jäädä puomille notkumaan ollenkaan. Lopetin sen osuuden aika lyhyeen, kun Sisu kuitenkin osaa esteen enkä halunnut sitä pilata selkeästi liian suurella häiriöllä. Otettiin puomille toisto vielä varsinaisen treenien jälkeen pienemmällä häiriöllä, jotta ei jäisi moinen muistikuva esteestä ja se olikin takuuvarmaa sisulaatua. Siihen oli kiva lopettaa.

Tokossa ollaan pysytty kalsarilinjalla ja hengailtu kapulan kanssa. Treeneissä ei ole kuitenkaan oikein menty eteenpäin eikä kenenkään osaaminen ole lisääntynyt. Ainoa lisääntynyt asia on Nuuskun fanaattisuus, se on aivan hullu päästessään treenaamaan. Syöksee tulta ja niin edespäin. Pitää kehitellä jotain jatkosuunnitelmaa Rapsun ja Sisun päiden menoksi, jotenkin homma ei etene.

Alkuviikosta saatiin lenkkiseuraksi saatiin pitkästä aikaa Zorro ja Elena, sekä Sisu on saanut pentuagilityryhmästä uuden hyvän hippaskaverin jäähdyttelylenkeille. Tosin jäähdyttely on varmaan väärä sana kuvaamaan sitä menoa mitä Sisu, Aikku ja Ulpu treenien esittävät, mutta ainakin aivot nollaantuvat treenivireestä :)

Ei kommentteja: