lauantai 3. lokakuuta 2009

Tuplanolla plakkarissa

Olipas aika mahtavat liitelyt Nuuskun kanssa tänään Mikkelissä. Molemmilta agilityradoilta nappasimme nollatulokset. Ensimmäisellä oli tuomarina Sisko Pulkkinen ja toisella Johanna Wüthrich. Nuuskutin oli oikein vauhdikkaalla ja kuuliaisella tuulella. Tosin molemmilla radoilla olisin voinut päästää Nuuskun etenemään enemmän itse, nyt pidin sitä aika tiukassa otteessa.



Senpä vuoksi ajattelin, että otetaan sitten viimeinen rata, Wütrichin hyppis, hieman höllemmin; annan Nuuskun hakea esteet ja pistän vaan vauhtia... Nooh sehän alkoi katastrofaalisesti Nuuskun varaslähdöllä, yht'äkkiä huomasin, että punaturkki painaa minusta ohi kohti kolmoshyppyä. Onneksi Nupa oli poiminut oikeat esteet ennen sitä ;) Sekin rata meni hienosti, Nuusku kieppui takaakierrot tyylillä, mutta sitten olin myöhässä, väärinsijoittunut ja lepsu, joten Nuusku poimaisi hypyn 14 jälkeen yhden ylimääräisen putken matkalla mukaan :) Mutta hienoa menoa se silti oli. Olipa kivaa!


//Ratapiirrokset ja höpinää lisätty

2 kommenttia:

satu kirjoitti...

Onnea!

Onkos täällä Nuusku?
http://www.tiltu.net/agi/km_agility_20091003.pdf

Jari luuli Topiksi mutta eiköhän se ole fyysisesti puolikas mutta henkisesti vähintään tupla?

Heidi kirjoitti...

Kiitos!

Joo, Nuuskuhan se siellä esittelee kyvykkyyttän :) Kiitos tuosta linkistä, meillehän ei tuommoista lehteä edes tule. Kuulin, että Nupatin sieltä löytyy, ja kivahan tuo oli nähdäkin :)