perjantai 2. lokakuuta 2009

Liitelyä


Eilisissä viikkotreeneissä otimme Ninkan suunnitteleman irtoamistreenin. Treenissä oli pituuttaa enemmänkin, mutta minä tein Nuuskun ja Rapsun kanssa tuon kuvion mukaisesti hieman lyhempinä, koska oltiin käyty reenimässä jo tiistaina. Ensin mentiin nuo pallukat 1-10. Siinä pätkässä tavoitteenani oli ohjata hypyt 6-8 siten, että jään itse putken toiselle puolelle. Molemmat irtosivat hypyille hienosti. Erityisen ylpeä olen tällä pätkällä Rapsun suoritukseen kepeillä, R painoi kepeille täysillä, haki oikean aloituksen ja pujotteli vauhdilla vaikka olin "väärällä" puolella. Ehkä nyt rohkenen jo todeta, että Rapsulla ei ole enää väärää puolta kepeillä :)

Seuraava pätkä oli neliöt 1-10. Nuusku meni jälleen varmasti kuin juna. Ja Rapsutin! Voi pientä elukkaa miten se haki hienosti vauhdista avokulman ilman avustusta (itse asiassa sillä menee pieleen, jos menen siihen jotain ronkkimaan, joten kunhan pysyn poissa, niin typy pujottelee uljaasti). R huitaisi ekalla kierroksella kuutosputkeen väärään päähän, koska olin myöhässä, hehkuttelin mielessäni keppien aloitusta ;) Toisella kerralla sekin saatiin onnistumaan. Rapsu meinasi tykittää vika päähän, mutta kääntyi viime hetkellä, tosin ei käskyllä Rapsu vaan Nuusku. Mielenkiintoista.


Tiistaina käytiin keskenämme hinkkaamassa hieman keppejä ja kontakteja yllä olevalla simppelillä kiekolla. Koiruuksien ei tarvinnut keskitttyä mihinkään muuhun kuin vauhtiin :) Aivan mahtavia suorituksia molemmilta. Kontaktivirheitä nolla ja pujottelutkin menivät nappiin. Viime aikaisten treenien perusteella mie uskallan ensi sunnuntain kisoissa tehdä Rapsun kanssa ihan mitä vaan :) Vihdoinkin!

Ei kommentteja: