torstai 23. lokakuuta 2014

Tokobanaanikärpänen

Aika itseääntoistava aloitus, mutta siitä huolimatta: Super-Sisun superaksaa!! Käytiin tiistain viikkoreenilöissä vetämässä yksi pikainen setti. Lupu olisi mielinyt enemmänkin, mutta mie halusin vaan härnätä sitä hauskuudella ;)
Jotain tännepäin viipotettiin.

Tehtiin Nooran treenistä muutama valittu pala ja jätettiin kinkkiset keppijutut väliin, koska viikonloppuna on kisat tulossa eikä alle ole viisasta liian vaikeaa treeniä vetää. Ja jälleen, takaaohjaus pelitti kuin pieni eläin kotihallissa, niin superisti irtosi poispäinkääntöön (5) ja kääntyi käsittämättömän tiukasti. On se vaan etevä! Putkiin Lupsu irtoaa helposti eikä keppien leijeröinti tuottanut ongelmaa. Loppusuoran irtoaminen olisi voinut olla rivakampi, hieman minua tarkkaili vaikka ohi rohkenikin painaa. Erinomainen fiilis saatiin ladattua, hyvät kisat tiedossa!

Saatiin yllättäen kivat ohjeet tokon kapulatreeniin, joten saapi nähdä miten lähtee kateuden voima viemään liikettä eteenpäin! Selkeästi pieni tokokärpänen on alkanut taas pörräämään, semmoinen banaanikärpsy surisee ohjaajan kimpussa. Kivaa :)

Senioriosasto viettää iloista ulkoilueloa. Pakkanen ja lumi luovat aamun ja illan lenkkeihin erityisen hyvää fiilistä. Pimeässä metsässä samoilu on kivempaa, kun tassujen alla narisee.

Muodostelmapäikkäreillä.

Ei kommentteja: