keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Nää lentää!

Eilen oli luvassa lennokasta lohikäärmeen liitoa ja ujuttelin sopiviin paikkoihin takaaohjaustakin, ei paha :) Hyvin irtosi pikkukelpi edelle ja olihan se jälleen aivan käsittämättömän notkea kääntyjä.

Jotainsinnepäin ja tyylillä -ratapiirros ;) Jos ei ihan avaudu tämä ostoslistan taustapuoli, niin siellä on hyppyjen ja putkien seassa mm. puomi (4), pussi (8), kepit (10) ja pituus (21).

Ohjauksina mm. valssi sylivekillä (2), takaaleikkaus (5), vastaanottovalssi (7-8) tai takaaleikkaus (9), persjättö (9-10) tai takaaleikkaus (10), takaaleikkaus (15-16), valssi sylivekillä (22). Hienosti kesti takaaleikkauksen keppilöille eikä missään kohdassa ottanut kieltoja minun räpellyksestä eli takaaohjaukseen alkaa vähitellen tulla jotain rytmiä. Putkiin irtoaminen on niin vahvaa, että sain höpönä etumatkaa ja aikaa, jolloin yllätyksekseni ehdin mm. ohjaamaan ennakoivasti hypylle 22.

Kotitokoina on tehty iltana muutamana metallikapulan nostoja tarjonnan kautta. Saatiin metallikapula Tiialta omenoista kiitokseksi ja onhan sitä pitänyt koettaa sitten treenatakin. Nuuskulle kapula on maailman helppous, ei tarvitsee noutajaa opettaa noutamaan ei. Innokkaasti tarjoaa, hienosti nostaa ja maltilla pitää. Kohta pitää ottaa perusasentoon siirtymisiä kapulan kanssa, kun se on Unskille ollut aina vaikeaa, tiedättehän miten hankalaa on kävellä purkka suussa? Siltä se Nuuskustakin tuntuu. Rapsu, joka on ennen halveksinut metallikapulaa, on nyt yllättäen löytänyt sen riemun ja nostaa sitä riemuissaan ja pitää hyvin. Ei ole kiireisen oloista huiskintaa vaan maltillista. Tainnut tulla torpedo jo vanhaksi, kun ei sählää. Sisu tekee pieniä sieviä nostoja. Välillä tiputtaa namin toivossa nopeasti, mutta nyt kun olen rohjennut rueta odottamaan vähän kestoa, on nostosta tullut hallitumpi.

Tänään kolmikko kipaisi Jamiskalla liperiläisen koirakoplan kanssa lenkillä ja olipas hauskaa. Eihän nuo eläkeläiset juuri muista perusta vaan nuuskivat omiaan, mutta hyvää se niillekin tekee välillä viipottaa vieraassa seurassa.  Ja pikkukelpi tykkää, kun on vauhdikasta seuraa.

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Hieno piirros :) Täällä http://superkoira.blogspot.fi/2014/10/pikin-omat-agilitytreenit.html on alkuperäisen tekijän.

Heidi kirjoitti...

No meinasin mie ensin piirtää sen ratapiirrosohjelmalla puhtaaksi, mutta ajattelin sitten, että mitä sitä suotta, kun nuin kaunis tuli! Tosin nyt kun vertaan lyijykynätyötäni linkittämääsi Tuomaksen originaaliin, niin ehkä olisi pitänyt.... :D

Unknown kirjoitti...

Metalli on käytössä, hienoa! Jatkakaa!!!

Heidi kirjoitti...

Tarkoitus olisi pitää sitä jokunen tovi olohuonetreenissä. Miun toko on niin satunnaiskausittaista, että pitää hotkia silloin kun selkä kääntyy.