perjantai 20. tammikuuta 2012

Ruohikolla on hyvä olla

Jotta Kuopion reissusta ei olisi tullut vallan tylsä, yhdistettiin siihen agilitytreenit. Mentiin Rapsutimen kanssa kirmaamaan agilitya Hukka-Halliin, saatiin seuraksi Ninka ja Vappu, ja vedettiin siellä alla olevaa kimaraa.



Raapukka veti niin hienosti. Erityisen paljon mieltä lämmitti poispäinkäännös putkeen (7). Niin päheä. Kautta treenin Rapsu soljui kauniisti kuin kevätpuro, villisti pyörien ja pirskahdellen, mutta tutulla uomalla. Eipä olisi agility kivempaa voinut olla.

Ainoaksi haasteeksi muodostui keppien (5) avokulma, johon Rapetsiini tarvitsi hyvin selkeän näytön, ilman apuja sujahti runsaalla prosentilla kakkosväliin. Avokulmat siis treenin alle. Yltiöhuolellisella viennillä aloitukset sujuivat ja pujottelu oli varmaa Rapea, hyvin kesti kepeillä myös leijeröinnin.

Nuuskulille kuuluu hyvää. Nuuskuttimen kyttyrä on hieman madaltunut, joten kylmähoidot ovat tehonneet ja vointi on mainio. Tosin eilen olin tuntevinani kyttyrässä kyhmyjä, jotka diagnosoin heti kasvaimiksi, mutta tarkempi tarkastelu paljastikin ne selkänikamiksi. Minäkö neuroottinen?

Ei kommentteja: