keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Susu Suloinen

Nuusku Nirppanokka, Rapsu Rasavilli ja Susu Suloinen treffasivat illansuussa lammashaassa. Syötävänsuloinen pienen pieni australianpaimenkoira :) Nuusku ei Susu Superpalloa juurikaan noteeerannut, vaan nuuhkaisi läpi ja totesi, että ei kovin kiinnostava... Rapsu nöyrtyi hieman kisailemaan Susun kanssa, mutta mieluummin Rapsu puuhaili omiaan (lue: kärkkyi Sadun lihapullataskulla).

Susu on melko luonteikas otus ja Rapsu koki tarpeelliseksi muistuttaa Susulle kumpi heistä on isompi koira. Tosin Susu ei Rapsun muistutuksista hätkähtänyt vaan puski päälle uudella innolla. Nuuskun ei tarvinnut Susulle sanoa mitään vaan Susu jätti Nuuskun suosiolla rauhaan, ihailtava auktoriteetti eräällä. Alla muutama liiallisen hämäryyden ja Susu Salamannopean paikallapysymättömyyden heikentämä kuva:







Alkuviikosta Nuusku ja Rapsu pääsivät pitkästä aikaa vetojuoksulenkille. Mukaan saimme Akun ja Aku näytti mallia kuinka homma hoidetaan. Rapsu veti innoissaan Akun perässä, mutta vetäminen hyytyi yrittäessämme mennä Akun edelle. Nuusku tykkäsi juosta omalla paikallaan eli minun vasemman polven vieressä eikä Nuusku löytänyt lajin mielekkyyttä kuin vasta uimarannan siintäessä horisontissa. Silloin Nuusku kiihdytti keulaan ja laittoi minut tosiaan juoksemaan! Valitettavasti järvi on edelleen jäässä eikä tytöt päässeet uiskentelemaan, mutta pitänee opettaa sulan veden aikaan vetämistä järvelle ja palkaksi uimaan. Eiköhän sitten ala vetämisen punainen lanka kirkastua molemmille :)

Ei kommentteja: