torstai 19. maaliskuuta 2009

ReenailuaRapsutin malttoi vihdoinkin lopettaa juoksunsa ja pääsi siten mukaan illan agilitytreeneihin. Suunnittelin treenin tulevan viikonlopun kisoja ajatellen eli harjoiteltiin hankalia keppikulmia sekä haltuunottoja. Hyvin meni molemmilla :) Nuusku painoi kiihkeänä ja Rapsusta huomasi treenitauon pienoisena aimitäkä?-olemuksena. Mukava oli Rapsun kanssa todeta, että helmikuun kisojen tapaisia keppimöhläyksiä ei ilmennyt vaan ne jaksettiin pujotella ripeästi loppuun asti vaikka silmissä siinsikin kivoja esteitä. Suuria odotuksia ei Siilinjärven mittelöistä kuitenkaan ole, sillä eihän Rapsu ole päässyt aikoihin harjoittelemaan ja Nuuskun kanssa mennään vaan huvittelemaan. Mutta toivottavasti onnistumme pitämään hauskaa :)

Tokoilussa ollaan Nuuskun kanssa edetty ihan mukavasti. Loppukevään kokeet ovat tällä hetkellä ihan realistinen tavoite. Seuraamiseen pitää vaan saada lisää kestoa, muut liikkeet ovat varsin mallikkaat. Rapsun tokokoealoitus siirtynee ainakin kesälle.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Me kävimme eilen Topin kanssa harjoittelemassa okseria, jospa se sattuisi taas radalla olemaan. Tutussa maneesissa Topi muisti vallan hyvin, että okseri suoritetaan hyppäämällä molempien rimojen yli eikä niin kuin Varkaudessa: hypätään yhden riman yli ja lävähdetään seuraavan riman päälle massulleen. Tämän jälkeen suoritusta jatketaan sinkoutumalla putkeen ja piiloutumalla sinne Pahan Okserin hyökkäyksen varalta. Kyllä se kotona osaa!

Heidi kirjoitti...

Topi-parka joutui kokemaan kovia. Toivottavasti Paha Okseri on eksynyt matkalla Siilinjärvelle. Vauhdikkaita ratoja! Eiköhän me siellä nähdä...