perjantai 6. maaliskuuta 2009

Passit kuntoon kesää varten

Tänään Nuusku ja Rapsu tassuttelivat eläinlääkäriin hankkimaan itselleen lemmikkieläinpassit. Samalla reissulla otettiin molemmista rabiesvasta-aineet, mutta lopulta vain Rapsun näyte lähti eteenpäin. Nuuskulta otetaan uusi verinäyte kesällä ja sitten päästäänkin uiskentelemaan Jäämereen. Tytöt saivat samalla myös rokotukset ja namusia.

Nuuskusta eläinlääkärissä on aina kamalaa riippumatta siitä mitä siellä tehdään. Nuusku väpättää pöydällä ollessaan ja tunkee päänsä minun kainaloon. Alunperin Nuusku oli reipas eläinlääkärissä kävijä ja yritti Jyväskylässä asuessamme melkein joka lenkillä koukata eläinlääkärin kautta. Sen jälkeen kun Nuusku piti kääntää väkisin selälleen ultraa varten, eläinlääkärissä käynti muuttui Nuuskusta ikäväksi. Eikä siihen auta namut tai muu lahjonta. Onneksi Nuusku kauhustaan huolimatta käyttäytyy hyvin ja näytteenotto sujui helposti.

Rapsu rakastaa eläinlääkärissä oloa edelleen. Odotushuoneessa on ihania kissanruokasäkkejä, rapsuttelevia hoitsuja ja paljon haisteltavaa. Rapsu tykkää myös pöydällä ollessaan tarkkailla mitä hänelle tehdään, nenä seuraa tarkkaan eläinlääkärin käsiä ja välillä pitää toki nuuhkaista mitä se täti on syönyt...

Ei kommentteja: