keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Pötköttäjät

"Mahdotonta tylsyyttä", kuuluisi vastaus kolmikon kuulumisia kysyttäessä. Kaksijalkaisen syysflunssa on tehnyt nelijalkaisten elosta tylsää. Sen seurauksena Lupsusta on tullut Tuunaaja, Maiskusta Kaupankäyjä ja Hipsuvarpaasta hirmuinen varas.

Eilen kuitenkin herättiin eloon ja Sisu lähti pentuagilityyn, jossa treenattiin ennakoivia valssiloita (2, 6), persjättölöitä (4-5, 7-8) ja irttoomista (10-12). Koutsina oli Virve, joka Kaisan kanssa meitä luotsaa talvikauden. Alla jotakin sinnepäin treenipiirros.


Sisu kulki hyvin kuten aina, mutta lähdössä oli hankalaa pysyä. Eka veto meni hyvin, mutta vauhdin makuun päästyään alkoi lähdössä oleminen olla hankalaa, ja siihen kun yhdistetään teini-iän höpöjännitys, niin pylly oli turhan kevyt. Palkkaus oli yllätyksellistä, sitä tuli kakkosen jälkeen, kolmosen jälkeen, nelosen jälkeen, seiskan jälkeen jne. ja hyvä leikkiasenne kantoi läpi treenin.

Nuusku on ollut levossa viikon verran. Ulkoilut ovat olleet lyhyitä tarpeillakäyntejä, koska Nuusku alkoi tuntumaan hitusen kipeänoloiselta ja perä tavallista huterammalta. Kipulääkettä olen antanut parina iltana ja lääkitys + lepo on selvästi parantanut eläkeläisen oloa. Mielenvirkistykseksi ollaan käyty huviajelulla ja rannalla notkumassa, nuuskuttelemassa tuulia.

Ei kommentteja: